Magazin > VIP
590 ogledov

To bo La Toyina nova kariera

La Toya Saša Despot
La Toya se po enem letu medijskega premora vrača na sceno, a ne v takšni vlogi kot smo je vajeni.
"Vsi so služili na moj račun, meni pa so govorili, da sem še kar in me temu primerno tudi plačevali. Kljub temu, da sem privabljala goste, medtem ko so druge punce le sedele, sem bila plačana enako kot one. Zaradi tega sem bila pogosto žalostna, zato sem se tudi odločila, da se malo umaknem," o enoletnem medijskem premoru pravi La Toya, ki pa ta čas ni počivala, temveč snovala nove načrte in kot animatorka delala v enem izmed nočnih klubov v Trebnjem. A nekdanja pornesa pravi, da to ni delo, ki bi ga lahko opravljala več let, zato je ves čas razmišljala, da bi se lotila nečesa novega.
 
Glede na to, da že od nekdaj obožuje glasbo in jo ogromno posluša, se je odločila, da se bo preizkusila kot D.J.-ka. "Imam nekaj prijateljev, ki so lastniki klubov na Hrvaškem in s katerimi se že dogovarjam za prve nastope. Konec avgusta grem na šolanje, imam pa tudi že menedžerja, ki mi bo urejal nastope, tako da bom sama skrbela le za glasbo in izgled. Vrtela bom komercialo, take bolj nežne, ljubezenske komade, seveda pa bo moj prepoznavni znak še vedno seksi izgled, ki ste ga pri meni vajeni. Se pravi, bom D.J.-ka v mrežastih nogavicah, visokih petah in seksi perilu," obljublja La Toya, ki svoj preboj na klubsko sceno načrtuje v jeseni.
Komentarjev 11
  • Majazmaja 09:43 04.avgust 2016.

    Pa kaj se sekiraš? A resno misliš, da taka kokoš kot DJ lahko nastopa kje drugje kot v kakšnem vaškem 'kulturnem' domu, kjer bo delala za krožnik golaža ali 5 čevapčičev? Tale madam še za porniče ni bila več dobra ...prikaži več in so jo odslovili - malo poglej, kako izgleda njen pornič in potem poglej še kakšnega drugega ter primerjaj. Ona res ni apetitlih, je bljak, kot ena poceni kitajska porno lutka za napihnit.

  • allstarr111 16:25 03.avgust 2016.

    jeseni bo na hrvačkem bo jeseni odprto ravno ene dva kluba, madona kdo začne kariero na konc sezone :)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:33 03.avgust 2016.

    Torej niti šolana še ni za DJ-ko pa ima že menedžerja pa klube ki komaj čakajo nanjo kljub temu da ni še nič pokazala. Ja tak je svet priviligiranih. Potem pa taki čez 10 let pametujejo: "Ja jz sm ...prikaži več trdo delal; sem se izobrazil pa izboril kruh; vsak naj počne tisto kar ga veseli pa za to trdo dela pa bo na istem kot sem zdej jz."Kar vsi vemo da je debela laž. Redko komu brez poznanstev z trdim delom uspe...redko redko komu.