Magazin > VIP
69 ogledov

Tim Kores: To bo rekel jezni Maji Keuc, če jo sreča

Tim Kores mediaspeed
So se strasti med Timom Koresom in Majo Keuc pomirile?

Tim Kores je bolj za šalo kot zares posnel pesem Jaz sem Kori, v kateri zapoje tudi: "Spal sem z Majo Keuc." Prav ta verz je pevko, ki trenutno živi na Švedskem, zelo razjezila. Za naš medij pesmi ni želela komentirati, Timu pa ni odpisala na sporočilo, ki ji ga je poslal. "Nič se ni javila, niti malo. Mislim, da se je najin odnos končal nekje v nekem zamrzovalniku," je v šali povedal Tim.

Ko smo slišali, da Maja nad pesmijo ni bila navdušena, nam je Tim povedal, da so mu grozili tudi s tožbo: "Za enkrat ni bilo še nobenega poziva, še nobene modre kuverte v nabiralniku. Mislim, da so na začetku malce prevroče odreagirali. Edini, ki so rekli, da je kaj narobe, so bili ljudje, ki so blizu njej oziroma njeni bližnji. Odzivi so drugače zelo pozitivni. Skoraj 130 tisoč ogledov v nekaj dneh ... To že nekaj pove."

In kaj bi naredil, če bi jo srečal v Mariboru? "To bi bilo zagotovo zelo čudno. Ampak … Jaz bi ji rekel, jaz sem Kori, nimam časa, sorry," s citatom iz pesmi zaključi zgovorni Štajerec.

Komentarjev 3
  • matermila 18:55 19.november 2016.

    Če je pa totemu dala,je pa ni kaj prida.Upam da je bla to zadnja njegova "pesem".Melodijo je pa tak ukrado.

  • Avatar Džoser
    Džoser 18:37 19.november 2016.

    Pa koga v tej banana državi pa zanimata vidva in kdo je s kom spal.Sramota je,da si pri njej zaspal ,potem se pa še hvališ.BEDAK!!

  • Avatar care
    care 08:53 19.november 2016.

    Kori idi rajše za krovca ker te na strehi potrebujejo,petje enostavno ni zate.