Magazin > VIP
388 ogledov

To Denisova soplesalka pravi na seksi govorice

Denis Porčič, Martina Plohl Miro Majcen
Že od prve oddaje dalje se pojavljajo vroče govorice. Kaj pravita Denis in Martina?

Odkar lahko na malih zaslonih spremljajo šov Zvezde plešejo, se po družbenih omrežjih pojavlja vprašanje, kaj se dogaja med Denisom Porčičem – Chorchypom in njegovo soplesalko Martino Plohl. Nekateri namreč menijo, da sta par. "Ljubezen je v zraku! Bravo Denis in Martina!" je le eden mnogih komentarjev, ki se pojavljajo na Facebooku in Twitterju.

"Na takšne govorice se ne oziram preveč. Je pa res, da se pojavljajo že od začetka oddaje, ker sva se z Denisom takoj ujela in najina energija je že od začetka zelo dobra. Lahko pa rečem, da težko najdeš osebo, s kateri se tako hitro in tako dobro ujameš," je za Žurnal24 povedala Martina.

Z njo se strinja tudi Denis, ki pravi, da se na govorice ne ozira preveč, saj jih je vajen. Denisa so že, ko je bil član skupine Kocka, povezovali z mnogimi znanimi dekleti, čeprav temu ni bilo vedno tako. "Pogovarjala sva se o tem, ker so ljudje zelo namigovali. Oba sva tako predana šovu, da mislim, da tudi ples ne bi bil takšen kot je, če bi se zapletla, drug na drugega bi gledala drugače, kot gledava zdaj. Med nama se je vzpostavila odlična vez, pogovarjava se lahko o čisto vsem. Mislim, da sva se zaradi plesa tako povezala."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.