Magazin
101 ogledov

Mirela: "Vsekakor imam še skrivnosti in bom še šokirala"

Big Brother Saša Despot
Big Brother: Resničnostna kraljica te pomladi, Mirela, se veseli vsega, kar jo še čaka. Brez dlake na jeziku je tudi, ko kamere ugasnejo. Ste mislili, da je razkrila že vse? Motite se!

Pred časom sem napisala kolumno z naslovom Kdo je Mirela? Te novomeške gospodinje, ki je postala resničnostna kraljica te pomladi, takrat nisem poznala oziroma ravno toliko kot povprečen gledalec šova Big Brother.  Včeraj sem jo spoznala osebno. Bila je vesela, ko sem ji povedala, kako brani so bili prispevki, v katerih je imela glavno vlogo, toplo me je objela, čeprav me ne pozna, bila prav nič presenečena, da jo je bivši vrgel iz stanovanja in povsem realno komentirala svoja pričakovanja v zvezi z Markom. Sedaj lahko napišem: To je Mirela! Potihem in naglas  (priznam) sem upala, da bo zmagala in da bom jaz napisala prispevek s tem naslovom.

Ob vstopu v šov ste rekli, da vas Slovenija rabi.
Jaz mislim, da me res in jaz rabim njih. Zato ker sem iskrena, drugačna in mislim, da je na naši sceni tega premalo. Ljudje vse preveč blefirajo. Zrastejo ji žnablji in rečejo, da se je poljubila s krompirjem, nobena ni imela nobenega fanta, vse so nedolžne … Tega ne maram, jaz rada povem tako kot je. Da so ljudje to kar so in da se taki tudi sprejmejo.

Ste v hiši Big Brother povedali vse ali imate še kakšno skrivnost?
Vsekakor imam še skrivnosti in bom še šokirala. Tega in sodelovanja z mediji se veselim. Mediji so prijatelji, brez vas me ni. Pobegnila sem od nesrečnega življenja, razočarana gospodinja sem bila kar nekaj let. Na to sem pristajala sama in žal mi je bilo, dušilo me je.

Big Brother | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Pa tega niste mogli presekati že prej?
Ne, če sem mogla za en koncert čakati 11 let, kakšen resničnostni šov. Na castinge sem hodila na skrivaj, prihajala domov, bilo je zelo narobe. V glavnem, nikomur nočem blatiti imena, želim mu vso srečo, vendar ne z mano. Dober oče, vendar midva skupaj nekako nisva šla.

Veliko smo se v tem času pogovarjali tudi z Andrejem. Ne vem, če veste, vajino skupno najemniško stanovanje je vrnil in se s sinom odselil k staršem. Kovčki vas menda čakajo v njegovem podjetju, pravi, da vas nazaj ne bo vzel, se je pa pripravljen pogovoriti.  Ste presenečeni?
To sem pričakovala in nekaj takega slutila. Tudi sama z njim ne bi bila več in mu želim vso srečo. Z njim želim sodelovati le glede Aljažka, ker sva oba starša. Aljažek je krasen otrok.

Poleg selitve, pa pravi, da se je zaradi vašega televizijskega seksa odločil, da se bo boril za polno skrbništvo nad mlajšim sinom.
Aha, v redu. Ok, tudi čez to sem pripravljena iti in sem pričakovala kaj takšnega. To je bilo njegovo stalno izsiljevanje. Da bo to naredil, ker to pač zmore. Točno sem vedela, kaj bo sledilo, a sem morali iti čez to, ker sem to jaz.  Absolutno se bom borila.

Greste najprej k sinovoma ali z Markom?
Absolutno grem najprej k sinovoma v Novo mesto, šele potem pa pride na vrsto ljubezen. Da se situacija malce stabilizira. Kakšen dan rabim za sebe, ker tukaj za svoje misli nisem imela niti deset minut časa. Rabim nekaj časa, oba ga trenutno rabiva, nato pa se bodo stvari odvile tako kot se bodo. Moja čustva so še vedno enaka, jaz tega ne bom spremenila za nič. Edino, če bi on dvignil roke, v tem primeru nisem neumna, da bi skakala za njim. Z Andrejem sem bila nesrečna veliko let.

Se pravi, da bi bili z Markom pripravljeni poskusiti?
Vsekakor, jaz sem pripravljena. Če bi Mare se odločil drugače, ne bi komplicirala. Hvaležna sem za vse, kar mi je dal in jaz s tem lahko živim. Dovolj sem stara, da ko se sestavim in pridem malo k sebi, mislim, da nisem tako slab človek, da me noben moški v življenju ne bi več hotel pogledati.

Vendar ljubezen do mlajših moških ostaja?
To nima nobene veze, ne vem, na kakšen način je do tega prišlo. V preteklosti sem imela samo eno osebo,ki je bila od mene mlajša, in sicer 14 let. Zgodilo se je čisto naključno, tako kot sedaj. Nisem gledala po letih, saj nisem vedela, koliko je star. Je pa res, da mi je bil všeč že na prvem castingu, ko pa sem ga videla v studiu, se mi je zmešalo. Iskreno. Priznam.

Big Brother | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Rekli ste, da boste denar, v primeru, da zmagate, vložili v lasten lepotni salon. Si še želite tega?
Absolutno.  Želim si biti poslovna ženska in mislim, da sem tega sposobna. Verjamem vase. To sem si želela že dolgo, a mi določena oseba na tej poti ni želela pomagati, ker je želel, da sem doma in me ima neprestano pod nadzorom. Če sem šla na kavo, je bilo 30 sporočil. Takega življenja ne rabim. Pred tem sem skrbela sama zase, nato sem pristala na to, a ne bi nikoli več. Vsaki ženski rečem, nikoli ne bodi odvisna od moškega, da ti to potem moli pod nos, tako kot tole izsiljevanje za skrbništvo.  Celo poigravali so se z mano na ta način, me izsiljevali. In sem se vračala, pristajala na vse to, a Mirela je sedaj močnejša kot kadarkoli prej in si ne bom dovolila, da me kdorkoli manipulira. Lahko imava deljeno skrbništvo. Skrbništvo imam trenutno jaz in če bo drugače, mora to odločiti sodišče. Če pa je ženska v resničnostnem šovu seksala pod odejo, mislim, da zaradi tega ni slaba mama. Je mogoče nemoralna, ampak slaba mama pa vsekakor nisem. Do sinovega tretjega leta sva se preživljala sama, celo nosečnost ga ni bilo ob meni, mislim, da mi ne rabi ničesar govoriti.

Torej nista bila skupaj od začetka nosečnosti?
Ne, sploh ni živel z menoj. Tudi on je imel druge ženske, z njim pa sem šla narazen zaradi nasilja in zato, ker je Andrej določene stvari jemal in se zdravil. Njegovih substanc nisem odobravala in zato sem tudi odšla.

On pravi, da vam je primazal "le" klofuto, je bilo kaj več od tega?
Ne, celo nosečnost me je nadlegoval tako fizično kot psihično. Pretepal me je, ker sem bila debela nosečnica, zdelo se mu je, da me v osmem mesecu nosečnosti gledajo vsi moški. Kdo pa te nosečo gleda kot nek seksualni objekt? Tako bom rekla, do teh situacij je prihajalo zaradi stvari, od katerih je odvisen. Kombinacija zdravil, drugih zadev ... Ne vem, če to sploh lahko govorim.

Da je kadil travo, je priznal, je bilo še kaj drugega?
Ni bila samo trava. Lahko samo rečem, da takega človeka ne potrebujem. Poleg tega, da z menoj ni bil intimen devet mesecev preden sem vstopila v hišo BB. Zdravo srečni prstki, sem si govorila (pomiga s prsti na roki, op. a). To je čisto iskreno, lahko me daste na poligraf.

On pa je rekel, da mu vi niste dali?
A res … A res? Mislim, mimogrede, mlahavi vžigalniki me niti ne zanimajo, hvalaaa. Pri štiridesetih si želim trdega tiča, piz**. Oprostite.

Kaj pa seks z Markom, vi pravite, da mu je prehitro prišlo, ker dolgo ni imel odnosov, on pravi, da mu sploh ni prišlo, ker ste ga menda takoj prekinili. Kje tiči resnica?
Ne spomnim se. Pijana sem bila, imela sem tremo in Klemen mi je ves čas govoril, da so lani eno punco gledali z enim tipom in navijali. Veš čas sem imela to v glavi, da so me dali na plazmo in me gledali.  Na živce pa mi je šlo lažno moraliziranje, ker so se poleg mene dol dali še nekateri.

Kdo?
Erik mi je povedal, da je Tamaro, govora je bilo, da ga je Alma vlekla nekomu, a vse so odšle ven tako nedolžne. Jaz sem sedaj ponosna grešnica, medtem ko so one lažne svetnice. Tega se ne grem.

Torej priznate, da ste Marka prekinili med odnosom?
Iskreno, se sploh ne spomnim. Bila sem pijana, kamera je bila nad menoj, bila sem pod stresom, Filip je zapustil hišo, Klemen je jokal, kar na enkrat nama je Big Brother dovolil na drugo stan …  V glavnem, vse skupaj sem si predstavljala malo drugače. A ne obžalujem ničesar, le prepir z Erikom, ko sem mu rekla, da je propadli tenisač. To pa zato, ker sem ga želela prizadet nazaj. To sem mislila par minut, nato pa mi je bilo zelo žal. 

Ali je Mirela še zadnjič krstila hišo BB kot je obljubila, si preberite TUKAJ.

Komentarjev 3
  • patron 20:15 10.junij 2016.

    začepi, šoja !!!!

  • alojzr 10:58 10.junij 2016.

    V bistvu ima polno dlak na jeziku, vendar je ne motijo.

  • KOJAK 07:34 10.junij 2016.

    HA HA HA kak intervju, baba res nima dlake na jeziku!