Magazin > VIP
49 ogledov

To je moški, ki je ubil Ashtonovo dekle

MICHAEL GARGIULO
1/2
Profimedias
Ashley Ellerin je umoril serijski morilec.

Še preden je intimno prijateljeval z Brittany Murphy, se poročil z Demi Moore in Mili Kunis naredil otroka, je Ashton Kutcher grel Ashley Ellerin, ki je dočakala le 22 let.

Študentko, ki je delala v striptiz baru, je ubil 24-letni Michael Gargiulo. 21. februarja 2001, ko je bila na sporedu podelitev grammyjev, je Ashley poklicala Ashtona in vprašala, ali naj pride k njemu, da bi skupaj pogledala podelitev nagrad. Ashton ji je dal košarico in rekel, da bo pozneje prišel k njej, a ga je na žalost prehitel Gargiulo.

"Kutcher je preiskovalcem povedal, da je Ashley tiste noči dvakrat poklical, a ni dvignila slušalke. Do njene hiše je prispel ob 22.45 in opazil, da ima prižgane luči. Večkrat je potrkal. Ker mu ni odprla, je pogledal skozi njeno okno in na tleh opazil rdeče madeže, ki so vodili do njene spalnice. Mislil je, da gre za rdeče vino. Nato se je odpeljal, saj je predvideval, da je Ashley jezna, ker je zamujal,“ je leta 2010 pisalo v članku časnika La Timesa.

Truplo je naslednje jutro odkrila Ashelyjina cimra. Lepotico je morilec zabodel 35-krat.

Gargiulo, ki še čaka na sojenje, na katerem naj bi pričal tudi Kutcher, je po aretaciji priznal, da je ubil 10 žensk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.