Magazin
115 ogledov

To je najboljša ritka v Braziliji

miss Bumbum Dai Macelo
1/2
EPA
V Braziliji se je pred dnevi odvijalo najbolj seksi lepotno tekmovanje na svetu, ki je iskalo lastnico najlepše ritke, oziroma dekle, ki bi si zaslužilo naziv miss Bumbum.

Pred žirijo se je sprehodilo 15 lepotičk v tangicah, ki so na ogled postavile svoje hlebčke in upale na naziv miss Bumbum. A zmagovalka je tako kot vedno samo ena in letos je lenta za najčvrstejšo in najbolj seksi ritko pripadla 25-letni Dai Macelo. Poleg lente in slave je dobila še denarno nagrado 2.100 dolarjev (približno 1.500 evrov), Dai pa je ob zmagi priznala, da ji seksi zadnjice ni podarila mati narava. "Od nekdaj sem imela veliko zadnjico, ampak liposukcija jo je lepo popravila," je razložila.

Drugo mesto je osvojila Eliana Amaral, tretje pa Jessica Amaral.

A tudi na tem lepotnem tekmovanju ni šlo brez škandala. Šušljalo se je namreč, da so nekatera dekleta plačala velike vsote, da bi si zagotovile finale, kar pa se je na koncu pokazalo za navadno laž. Kakšne ritke so se letos sprehodile po brvi, si oglejte tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.