Slovenija
622 ogledov

Tako ugodnega zavarovanja še niste imeli

Volan Gregor Prebil
Ste vedeli, da lahko pri GRAWE AVTO avtomobilskem zavarovanju dosežete najvišji bonus v Sloveniji?

V GRAWE zavarovalnici varne voznike nagrajujejo s kar 60-odstotnim bonusom. Če je oseba v najnižjem premijskem razredu PR 4 in ji s tem pripada 50-odstotni bonus, ji GRAWE zavarovalnica doda še 10-odstotni dodatni popust. “S tem nagrajujemo tiste, ki so varni vozniki in nimajo škod,” pojasnjujejo na zavarovalnici.

Poskrbijo za celotno družino

Pri GRAWE zavarovalnici so v sklopu GRAWE AVTO poskrbeli za edinstven popust za vsako nadaljnje vozilo v družini. Ponujajo namreč pravi družinski popust, ki se uveljavlja pri družinskih članih, ki živijo v istem gospodinjstvu.

Preverimo, kako se v praksi to pozna pri Jožetu in njegovi soprogi. Gospod Jože ima osmi premijski razred. Njegova soproga Petra, ki zavaruje novo vozilo, pa 14 premijski razred. S posebnim družinskim bonusom tudi Petri pripada osmi premijski razred.

V tem primeru, bi torej soproga Petra na osnovi GRAWE police z družinskim bonusom, pridobila šest premijskih razredov nižjo premijo. “Sistem deluje tako, da nova oseba ne more dobiti boljšega bonusa, kot ga ima tisti, na podlagi čigar police se je ta pravica pridobila,” pojasnjujejo pri GRAWE zavarovalnici.

GRAWE AVTO ima posebno ugodnost tudi za vse mlade voznike. “Mladi voznik” namesto 20-odstotnega obračunanega doplačila za povečan riziko pri zavarovanju AO in AO+, plača samo 10 odstotkov, medtem ko pri kasku doplačila ni. S tem 10-odstotnim doplačilom se kritje rizika mladega voznika nanaša “na vsa vozila, ki so zavarovana pri GRAWE. Posebnost pri tem je, da se ugodnost nanaša na vozila zavarovana pri GRAWE in na voznika,” dodajajo.

Edinstveno elitno zavarovanje

“Tržna prednost kasko elite zavarovanja za vozila je ta, da to zavarovanje vsebuje paleto kritij v enem paketu- t.i. all in one produkt. Značilna zanj je vezava premijskega razreda na obvezno avtomobilsko zavarovanje (AO),” pojasnjujejo pri GRAWE zavarovalnici. Kakršnakoli kasko škoda, koriščena na podlagi kasko elite zavarovanja, nima vpliva na malus v naslednjem zavarovalnem obdobju.

Koncept GRAWE KASKO ELITE deluje po sistemu “all in one”, ki krije polni kasko, vse delne kombinacije in ne vsebuje doplačila za večjo vrednost vozila. Ni razlike med škodo iz polnega ali delnega kaska, primeren je tudi za starejša vozila. Produkt je pregleden tudi, za tiste, ki ne poznajo parametrov kasko zavarovanj.