Magazin > Film & Glasba & TV
1185 ogledov

To je novi voditelj Malih sivih celic

Nik Škrlec RTV Slovenija / Mankica Kranjec
Kviz Male sive celice, ki preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev, bo v prihodnji sezoni zvočno in vizualno privlačnejši, sestavljen bo iz različnih vrst vprašanj, tekmovalce pa bomo preizkusili tudi v njihovi iznajdljivosti in spretnosti – v možganskem labirintu, sporočajo s TV Slovenija.

Nik Škrlec | Avtor: RTV Slovenija / Mankica Kranjec RTV Slovenija / Mankica Kranjec
Novi voditelj oddaje bo 24-letni Nik Škrlec, dramski igralec, ki je aktiven na različnih gledaliških odrih.  

Trikrat je bil državni prvak v pomnjenju števila pi – zapomni si kar 3.141 njegovih decimalk! -, lani pa je bil še državni prvak v pomnjenju.  

"V čast mi je, da sem bil povabljen k sodelovanju pri Malih sivih celicah in komaj čakam, da zares začnemo. To je moja prva tovrstna vloga, tako da bo zame vznemirljivo in gotovo pestro – stavim na iskrenost in radovedne, bistre tekmovalce! Obožujem izzive, domišljijo in znanje, če bom to lahko prenesel do tekmovalcev in gledalcev, je moja naloga opravljena,« se nove sezone Malih sivih celic veseli Nik Škrlec.  

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Undertaker 08:00 30.junij 2016.

    Ne bo držalo. Je že bilo pisano, da so sami odšli, ker jim novi koncept oddaje ni všeč, saj naj bi izgledal kot resničnostni šov in bo izgubil na kvaliteti.

  • izRODEk 07:34 24.junij 2016.

    Zato, ker je jasno, da omenjene trojice niso zamenjali, ker bi delali slabo (nasprotno) ampak, ker jim politično niso ustrezali.Pokvarjenci, kot je Ljerka, ne bi smeli nikoli prestopiti praga Javnega zavoda RTV!

  • Undertaker 07:09 24.junij 2016.

    Zakaj je treba celo v otroški in mladinski program onečastiti s politično obarvanim komentarjem? VSI naši politiki so ena velika golazen, zato o njih ne pisarim.