Magazin > VIP
589 ogledov

Razkritje! Angie ni bila kriva za Bradovo ločitev od Jennifer

Zivljenje 07.03.13, Brad Pitt in Angelina Jolie, foto: shutterstock Shutterstock
Prihaja dokumentarni film o Bradu Pittu in Angelini Jolie, kjer bomo izvedeli vse o začetku njune zveze.

Angelino Jolie so pred več kot desetimi leti obtožili, da je kriva za ločitev takrat najbolj priljubljenega hollywoodskega para Brada Pitta in Jennifer Aniston. V novem dokumentarnem filmu, kjer bodo predstavili začetke Brangeline in njune zveze, naj bi bilo razkrito, kaj se je v resnici zgodilo.

Brad Pitt, Jennifer Aniston | Avtor: Reuters Reuters
"Brad in Jennifer sta imela resne težave še preden je on spoznal Angelino," je povedal producent dokumentarnega filma za ameriški portal Radar Online: "Ta film bo končno razkril pravi razlog za ločitev Brada in Jen. Če ne bi bilo Angeline, bi bila kakšna druga ženska. Film jasno pokaže, da se pri njem vzorci razmerij ponavljajo. Ločitev od Angeline bi lahko skoraj predvideli."

Vir je povedal tudi, da je Jennifer zdaj zelo zadovoljna s svojim življenjem in da je končno dobila kar je želela. "Zdi se, da se Jen počuti, kot da se je izognila nevarnemu metku, ko se je razšla z Bradom. Jen ve, da so nekatere Angelinine obtožbe zoper Brada neupravičene, a prav tako ve, da so obtožbe, da je imel težave z alkoholom, resnične. Vse to bomo razkrili v filmu!"

Film, ki nosi naslov Broken: The Incredible Story of Brad and Angelina, naj bi bil posnet tako, da ne bo zavzemal nikakršnjih stališč. "Čeprav vsi mislijo, kako zelo grozna je Angelina, morajo vedeti, da nihče v Hollywoodu ni toliko pripomogel pri napredku človekovih pravic v določenih državah, kot je ona. Nekatere zvezdnice si želijo samo pozornosti, ona pa je takšna kot je, zelo iskrena."

Komentarjev 2
  • Tupamaros 08:10 04.februar 2017.

    Bom uporabil Karla. Boli me đoko.

  • porko2 08:00 04.februar 2017.

    Kake bolane.