Magazin > VIP
283 ogledov

To je ritka najbolj seksi domače babice

Suzana Jakšič Facebook
Seksi Suzana Jakšič dobro ve, kako pritegniti pozornost.

"Rabim umetne nohte, nego obraza, nego telesa, možna kompenzacija s TV reklamo ... interesentke pišite na privat," je Suzana Jakšič zapisala pod fotografijo, na kateri v tangicah kaže svojo zapeljivo zadnjico. Suza, sicer voditeljica oddaje Ujemi sanje, ki jo predvajajo na sedmih lokalnih TV postajah, je na Facebooku požela veliko všečkov.

Suzana pa ne potrebuje le lepotnih uslug, temveč tudi spremembo okolja, zato se še ni odločila, katere ponudbe bi izbrala. "Zaenkrat še ne vem točno, kam se bom preselila, tako da ponudnikov še nisem izbrala, jih je pa ogromno. Verjetno bom šla v Ljubljano, saj je Primorska "umrla", tukaj se popolnoma nič ne dogaja, razen v dveh poletnih mesecih. Če ne bi imeli morja, bi bili verjetno najbolj revna regija v Sloveniji. Na Primorskem me zadržujeta le hčerka in vnukinja," nam je izdala Suzana.

Komentarjev 5
  • Ronald Reagan 16:53 19.oktober 2013.

    Stara mehka povešena rit...

  • malecka 22:56 18.oktober 2013.

    Pa ne v Maribor, tu ni denarja za take stvari, še Ruskinj je preveč, pa še mlajše so.Leta že naredijo svoje, kod bi rekli stari ljudi, tu več nobena pomada ne pomaže, leta pač grejo...........

  • dragec 08:19 17.oktober 2013.

    Suzo, pridi v prekmurje, tu se veliko dogaja