Magazin > Lepota & telo
95 ogledov

To je skrivnost Severinine napete ritke

severina
1/4
Instagram
Kirurgi pravijo, da Severina ni primerna kandidatka za vsadke v zadnjici, kar potrjuje, da je njena postava naravna in zelo dobro natrenirana.

Severina Vučković je pri svojih 43-letih ena najbolj postavnih pevk na celem Balkanu. Pri svojih 170 centimetrih ima 55 kilogramov in nosi konfekcijsko številko 36. Pevka telovadi šestkrat na teden in je trikrat na dan – za zajtrk poje tri jajca, za kosilo ribji file, za večerjo pa si privošči sadje.

Hrvaški lepotni kirurg Miroslav Kinčl dvomi, da si je pevka povečala zadnjico z vsadki, ki sicer stanejo tri tisoč evrov.

"Photoshop na njenih fotografijah naredi svoje, a priznati moramo, da je videti odlično. Vidi se ji vsaka mišica na nogi. Poleg tega pa ona ni dober kandidat za vsadke, saj na odru preveč skače. Zadnjico ima ekstremno natrenirano,“ je povedal Kinčl. Dodaja, da pevkina zadnjica nikoli ni bila videti bolje in da je zdaj skoraj neprepoznavna.

Severina trenira že več kot dvajset let, v zadnjih nekaj letih pa se je posvetila tudi ashtanga jogi, to je intentivna joga, pri kateri potrebuješ veliko discipline. Pevkin osebni trener pravi, da za napeto zadnjico vsak dan dela počepe, izpadne korake in vojaške skoke, ki so kombinacija počepa, skoka in skelece.

Komentarjev 2
  • Kranjica 19:46 31.julij 2015.

    Kaj, če bi nam za nekaj časa dali mir s Hrvaško, Hrvaticami in sploh z vsemi južno od Kolpe?

  • antitrust 16:42 31.julij 2015.

    Ova voli srbske kurce, ker so hrvati preslabi