Šport
19 ogledov

"To je velika čast"

Darko Milanič je opravil prvi intervju za klubsko spletno stran Leedsa. "Tu sem zato, da izboljšam ekipo, da jo naredim boljšo," je dejal 46-letni slovenski trener.

Darko Milanič je že opravil prvi trening z ekipo Leedsa, še prej pa je za klubsko televizijo opravil prvi intervju. "S predsednikom sva se slišala pred kakšnim tednom. To je velika čast. Ne bi rekel, da gre za izpolnitev sanj, vendar pa je to res velik dogodek za vsakega trenerja," je dejal MIlanič, ki se je ob prvem srečanju s predsednikom Massimom Cellinom pogovarjal o Leeds Unitedu, o angleškem stilu nogometa, o tem, kaj je treba postoriti v klubu. "Bilo je zelo zanimivo," je dejal nekdanji trener Primorja, Gorice, Maribora in Sturma

"Seveda je šlo za razgovor o delu. Menim, da sem ga prepričal, zato pa sem tudi tu," je dejal Milanič, ki je v svoji trenerski karieri osvojil devet lovorik z mariborskim klubom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.