Svet
31 ogledov

To naj bi bila Trumpova šifra za seks

Donald Trump EPA
Tajna služba naj bi uporabljala posebne šifre za razne dogodke znotraj Bele hiše. Med drugim tudi za čas, ko je predsedniški par intimen.

Donald Trump naj bi to podedoval od svojega predhodnika Baracka Obame. Po pisanju The Huffington Posta je Obama ob prvi izvolitvi v Belo hišo izbral posebna imena, ki naj bi se uporabljala v času, ko ga niso smeli motiti. 

Za intimne trenutke naj bi se, kot navaja britanski The Mirror, uporabljala besedna zveza 'bosanski problem'. Odpadnik naj bi bilo ime, ki se uporablja za predsednika, medtem ko naj bi prva dama bila Renesansa. "Odpadnik trenutno nima časa. Z Renesanso razpravljata o bosanskem problemu," naj bi bilo javljeno, ko predsednik ni na voljo. 

V primeru, da bi par dejansko imel pogovor o razmerah v Bosni in Hercegovini, pa naj bi namesto razpravljati uporabili glagol proučevati. Seveda pa ne gre izključiti možnosti, da bo Trump tudi na tem področju uvedel spremembe. 

Komentarjev 4
  • Zmago 14:50 23.januar 2017.

    Ni ga boljšega, kot nasvet iz prve roke !! Ampak tebi je lažje, ker ti Bosanec rešuje problem ;-))))

  • Ferluci 09:06 23.januar 2017.

    Tudi jaz sem že slišal neke čudne in nenavadne besede ki spominjajo na skrivne kode, le ne spomnim se točno kje sem jo že slišal..." Ne jamram, iščem rešitve" ... in pa še boljša je tista, bolj direktna in seksipilna: ...prikaži več " ajde miška mala, greva!"

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 08:39 23.januar 2017.

    Trumpek ima srečo, da so izumili viagro, če ne bi lahko kar lepo pozabil na bosanski problem!