Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

To nam prinaša november!

Lili Sorum Anže Godec
Čas je za dvig vibracije!

Vemo, kako pomembno je ločevati strah in intuicijo. Vemo, da prava intuicija, torej notranji občutek, šesti čut ali kakorkoli bomo že poimenovali ta uvid, ki nas prešine v hipu, nosi informacijo brez čustvene obarvanosti. Strah pa nosi v sebi še občutek nemoči, nečesa negativnega, krča, nelagodnosti…

Kadar predelujemo Karmo, pravzaprav delamo na sebi, kajne? S tem naj bi dvigovali svojo vibracijo, zato se v mesecu novembru še bolj priporoča delo na duhovni rasti ter osebnostnem razvoju. Ni važno, ali se boste odločili za branje knjig, delavnice, internet seminarje – bodite aktivni na tem področju. Življenje nam bo položilo možnost dela na sebi in dvig vibracij na Mojstrski nivo v tem času, zato ne zapravljajmo časa in ne bodimo nehvaležni. Učimo se, ponotranjimo in občutimo.

Opozoriti velja: To je obdobje testiranja. Število 11 vedno nosi izzive.
Življenje nas preskuša, ali smo v svojem ravnanju iskreni in odločni. Ali živimo, kar govorimo? Ne ozirajmo se po drugih, ampak se ozrimo v sebe. Delajmo na sebi!

Energetsko se pripravljamo na december, ki bo znova obudil našega notranjega otroka. Zadeve bomo doživeli, kot bi jih doživel otrok, mil in nežen; kot bi se z njimi srečali prvič. Za seboj imamo naporno leto, ko smo se z določeni situacijami spopadali na drugačen, nam do sedaj nepoznan način.

Očistimo stare miselne vzorce. Stran s staro šaro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.