Svet
57 ogledov

To nudi najdražja letalska karta na svetu

Luksuzen let - Etihad Airways Etihad Airways
Doslej je najdražja letalska karta veljala za pot iz New Yorka v Mumbai; od prejšnjega tedna naprej si potniki z debelimi denarnicami lahko privoščijo luksuzno potovanje iz Londona v Melbourne. Za karto odštejejo skoraj 70 tisoč evrov.

Penthouse na nebu. Karto za luksuzni let prodaja Etihad Airways na letalu Airbus A380-800. Tisti, ki se bodo odločili za nakup karte za vrtoglavih 70 tisoč evrov, bodo potovali v spremstvu osebnega kuharja in strežnika. Ta med letom med drugim poskrbi, da ima potnik zloščene čevlje in zlikano obleko.



Kabina, v kateri potujejo potniki za 70 tisočakov, vključuje tri prostore: dnevno sobo, kuhinjo in spalni prostor z zasebno kopalnico, velika je okrog 40 kvadratnih metrov, namenjena pa je bivanju ene ali največ dveh oseb. Prostori so opremljeni z luksuznim pohištvom.

Potnikom je na voljo zasebna prijava na let, ki ga čaka v zasebnem prostoru, kjer so mu na voljo neomejene količine pijač. Tudi alkoholnih.

Ugodnosti se s pristankom letala ne končajo; karta vključuje tudi usluge nekakšnega organizatorja poti, ki potniku ureja rezervacije v vrhunskih restavracijah, kupuje karte za koncerte, športne dogodke ali ogled drugih zanimivosti mesta.

dezurni@zurnal24.si

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.