Oglaševanje
81 ogledov

Brigita Flajnik : To bo pika na i

Brigita Flajnik
1/3
Saša Despot
Brigita Flajnik si želi poseg na trebuhu.

Ime in priimek: Brigita Flajnik
Kraj: Domžale
Starost: 36
Izobrazba: komercialistka

Prihajam iz Domžal, imam družino, dva sinova prvošolčka. Sem zelo zaposlena mamica, partnerica, sodelavka, prijateljica. Življenje poskušam živeti veselo in kar se da nezapleteno. Med prijatelji sem znana po besedi spontana, kar pri meni pomeni biti dobre volje, biti vesel, nezapleten, ne planski. Na splošno poskušam živeti po načelu, da je vsaka stvar v življenju (pa naj bo pozitivna ali negativna) za nekaj dobra. Iz vsake izkušnje se kaj naučiš, greš dalje. Kljub prehitremu tempu življenja oziroma ravno zato mi največ pomeni prosti čas, ki ga lahko preživim z družino in prijatelji ter v katerem se ukvarjam s hobiji, ki mi pomagajo napolniti baterije. Kadar so te zares prazne, se najraje umaknem v hribe, kamor zahajam že vse življenje, zadnjih 15 let pa še posebno pogosto. To je okolje, kjer pozabim na vse, kjer sem samo jaz, družba z menoj, lepi spomini. 

Zelo rada tudi berem. Zanima me literatura, ki mi da nekaj več (predvsem zgodovina, geografija, socialna tematika …), rada se potepam po Sloveniji in odkrivam skrite kotičke, uživam v slovenski kulinariki, odkrivanju turističnih kmetij …

Rada sem v družbi starejših ljudi, ki premorejo veliko življenjskih modrosti, me nasmejijo in česa novega naučijo … Rada imam drobne pozornosti, presenečenja ljudi, ki jih imam rada, ki imajo radi mene. Poklon rožice na navaden ponedeljkov dan mi pomeni veliko več kot vsako darilo na dotični dan, ko ga pričakuješ.

Zakaj ste se odločili za sodelovanje v nagradnem natečaju?
Za sodelovanje v nagradnem natečaju sem se odločila zaradi želje po odpravi odvečne kože na trebuhu, ki mi je ostala po porodu pred šestimi leti.  

Kaj bi spremenili na sebi in zakaj?
Rada bi spremenila videz in obliko trebuha. Pred šestimi leti sem rodila dvojčka. V času nosečnosti se sicer nisem pretirano zredila (za 18 kilogramov), sem pa oba otroka nosila zelo spredaj, zato sem imela v zadnjih štirih tednih izrazito velik trebuh. Rodila sem le 14 dni pred rokom, kar je pri dvojčkih kar velik "dosežek". Posledično mi je zelo popokala koža na trebuhu, pojavile so se tudi strije. Zaradi nepravilne lege prvega otroka in posledično bojazni pred zapleti pri porodu drugega otroka je bil porod opravljen s carskim rezom. Po porodu sem potrebovala kar nekaj časa (slabo leto), da je telo spet prišlo k sebi. Opravljala sem veliko vaj, med drugim keglove vaje za utrditev mišic medeničnega dna, ki so v času nosečnosti izgubile tonus. Vse lepo in prav, ampak na trebuhu je ostala povešena, odvečna koža, ki je nikakor nisem več mogla spraviti v stanje pred nosečnostjo. Sprva me to ni motilo, sčasoma pa me je začelo motiti. Govorim o koži, ki je resnično zgubana, ki visi z mene. Z oblačili se da sicer marsikaj prikriti, ublažiti, pa kljub temu … koža ostaja.

Kako bi vam operacija izboljšala kakovost življenja?
Trudim se, da nisem pretirano obremenjena s stanjem kože na trebuhu, zato sem na splošno zadovoljna sama s seboj in svojim videzom. Pri dopolnjenih 36 letih sem se tudi že prepričala, da  notranja lepota, simpatičnost in toplina prihajajo od drugje, zunanje nepravilnosti pa je možno diskretno prikriti.

Kljub temu pa bi bila zelo vesela, če bi v prihodnosti opravila omenjeni lepotni poseg. Nikoli prej nisem bila nagnjena h kakršnimkoli popravkom na telesu (če ti ne bi bili življenjskega pomena) in tudi danes ne bi bila, če situacija zaradi mojega trebuha ne bi bila takšna. Vsekakor bi bila to pika na i mojemu splošnemu počutju, samozavesti. Navsezadnje sem pač ženska, ki ji kot vsaki drugi vedno kaj manjka in se lahko izboljša.  

Ste že imeli kakšen lepotni poseg?
Lepotnega posega še nisem imela, sem se pa glede omenjenega posega pred dvema letoma že pozanimala pri kirurgu.

Zakaj bi morali glasovati za vas?
Mogoče, da mi pomagate izpolniti zelo veliko in do objave v Žurnalu skrito željo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.