Magazin > Odnosi in prosti čas
72 ogledov

To se zgodi, če cel dan jeste afrodizijake

afrodizijak Profimedias
Novinarka, ki dela za eno od ženskih revij v Združenih državah Amerike se je odločila, da bo naredila prav poseben eksperiment. Cel dan je jedla samo afrodizijake. Vas zanima, kaj se je zgodilo?

Že dolgo obstajajo dejstva, da nekatera hrana pozitivno učinkuje na naš libido, a vendar se zdi, da marsikdo v to ne verjame. Prav zaradi tega se je za poseben poskus odločila ameriška novinarka Korin Miller, ki pravi, da pred dieto še ni čutila posebnega učinka po teh jedeh. Med afrodizijake spadajo surove ostrige, šampanjec, čokolada …

Dieto ji je predpisala klinična seksologinja Kat van Kirk, ki pravi: "Konzumiranje afrodizijakov pospeši kri po telesu, ki se začne nabirati na genitalijah, ta pa spodbudi k večjemu libidu. Poleg tega afrodizijaki priskrbijo določene hranljive sestavine, ki so zdrave za spolne organe.“

Za zajtrk je jedla banane z medom in skodelico kave, za malico si je privoščila pest sončničnih semen in polovico avokada, za kosilo surove ostrige in šampanjec, za popoldansko malico španske čurose s čokolado, za večerjo pa ponovno surove ostrige in lubenico.

Millerjeva priznava, da se ob koncu dneva ni počutila nič drugače, le malo ji je bilo slabo od vseh ostrig, ki jih je pojedla. A vseeno je upala, da se bo kaj spremenilo v njenem telesu, saj jo je van Kirkova opozorila, da afrodizijak potrebuje nekaj časa, da začne delovati. Priznava, da se je naslednji dan počutila malce drugače, kar se tiče libida, a da vsekakor to ni bilo nekaj revolucionarnega in da je hrana ni spremenila v "seks manijaka“. Poudarja, da je važen dober odnos s partnerjem in da je le to važno za dobro spolno življenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.