Magazin > VIP
111 ogledov

To so astrologi povedali o Mirelini zvezi

Mirela Lapanović, Mili, Parovi YouTube/Happy TV
Astrologi in numerologi povedali, kakšna ljubezen se je razvila med Milijem in Mirelo ter napovedali, kakšna je njuna prihodnost.

V šovu Parovi so gostili astrologa in numerologa, ki je vsakemu od nastopajočih povedal, kakšno je trenutno njegovo življenje in kaj ga čaka v prihodnosti. Za Mirelo in Milija je povedal: "Sta zelo netipičen par. Specifična in drugačna od ostalih. Karmično sta zelo povezana in vidi se, da se imata rada. Lahko imata čudovito prihodnost, problem je le, ker sta obdana z negativnimi komentarji tistih, ki ju obdajajo. Prihodnost je za njiju polna izzivov," je povedal astrolog in numerolog.

Tako Mili kot tudiMirela sta se z njegovimi besedami strinjala in obljubila, da bosta ostala skupaj in se borila z njuno ljubezen.

Komentarjev 4
  • patron 16:41 23.junij 2017.

    haha, zvečer pa čuval morebitnega dojenclna, da bosta lahko mili in šargarepa šla v kazino- kockarnicu.....bez tega milorad ne može.....

  • milan0 12:17 23.junij 2017.

    Mili je že povedal, da gredo lahko v troje na morje.Andrej jima bo nosil brisače.

  • Majazmaja 11:27 23.junij 2017.

    Vatusi jima bo plačal pravo poroko :) In temu Miliju ne bo treba prenašat dveh njenih otrok, ampak samo enega, ker je starejši ne želi več videti.