Magazin > VIP
153 ogledov

To so finalistke Miss Universe 2015

miss universe 2015 Žurnal24 main
Katere lepotice se potegujejo za laskavi naziv Miss Universe Slovenije 2015.

Bliža se največji lepotni izbor na svetu, Miss Universe, s tem pa tudi izbor naše ambasadorke, ki bo zastopala barve Slovenije pred kar eno milijardo gledalcev. Znano je namreč, da svetovni izbor gleda vsak sedmi Zemljan in da ima Miss Universe celo večjo gledanost od Oskarjev. V Sloveniji je strokovna komisija na več castingih že izbrala 14 finalistk, ki so doživele štiri dnevne priprave na izbor v prestižnem hotelu Habakuk. Aktualna Miss Universe Slovenije, Urška Bračko, bo svojo krono predala naslednici na finalnem izboru Miss Universe Slovenije, ki bo 3. oktobra v Grand Hotelu Union s prenosom v živo preko Ekskluzivno.si, prireditev pa bo že tretje leto zapored vodila izkušena radijska in televizijska voditeljica Kaly Kolonič. Tekmovalke se bodo v finalnem izboru predstavile v oblačilih Kik, kopalkah Pletix, čevljih Humanic in večernih oblekah Vesne Sposa.

“Z zmago se mi je svet obrnil na glavo. Leto je bilo sanjsko. Spoznaš svet na čisto drugačen način, ljudi ki bi jih v življenju gledal samo preko televizije in dobiš številne nove priložnosti, ki si jih nikoli ne bi zamislil. Po zmagi kar nisem mogla dojeti kaj se je zgodilo, tako da sem bila še ves večer v šoku, ko so mi vsi čestitali in me spraševali raznorazne stvari. Resnično sem vesela te izkušnje, ki mi bo za vedno ostala v lepem spominu,"je svoje vtisi o lanski zmagi strnila aktualna Miss Universe Slovenije Urška Bračko.

Na uradni FB strani Miss Universe Slovenia in Ekskluzivno.si sicer že poteka tudi glasovanje za Miss Universe Fotogeničnosti, ki jo vsako leto izberejo oboževalci s svojim glasovanjem.

To so finalistke:

1.       NE TAVČAR, 21 let; Žiri

2.       AMADEJA TERAŽ, 25 let; Mojstrana

3.       DANIJELA ZAGORŠČAK, 27 let; Koper

4.       SAMANTA MIHELIČ, 20 let, Ptuj

5.       LEJLA LIČINA, 18 let; Kamnik

6.       SANELA JOLIĆ, 25 let, Borovnica

7.       LANA NASTJA ANŽUR, 23 let; Sežana

8.       SARA RADULOVIĆ, 22 let, Šmartno ob Paki

9.       SANJA MIHIĆ, 27 let; Črnuče

10.   ANA HALOŽAN, 19 let; Slovenske Konjice

11.   KATJA TRDAN, 20 let, Kočevska Reka

12.   URA NOVAK, 23 let, Maribor

13.   ANJA KRAGELJ, 21 let; Štore

14.   PIA SARA ODLAG, 27 let, Maribor

Nagrade, ki jih prejme zmagovalka

1. Štipendija Zagrebške šole za ekonomijo in management (ZŠEM), v vrednosti do 20.000 evrov.

2. Brezplačen pregled in nega o zdravju oči na KLINIKI SVJETLOST.

3. Obutev HUMANIC.

4. Modna hiša VESNA SPOSA podarja zmagovalki večerno obleko in ji v času mandata omogoča izposojo večernih koktejl oblek za posebne priložnosti.

5. Darilni bon znamke PLETIX v vrednosti 300,00 evrov.

6. Letna oskrba z neuLASH proizvodi za rast trepalnic.

7. Unikatna zlata ogrlica "Miss Universe“ ZLATARNE DODIĆ.

8. Letna oskrba dekorativne kozmetike YVES ROCHER.

9. KiK oblačila, ki jih je zmagovalka nosila na izboru.

10. Nega las v SALONU MIRJAM v času trajanja mandata.

11. Fascia Blaster, izdelek, ki je številka 1 v boju proti celulitu in maščobnim celicam na svetu, podarjata zmagovalki Ashley Black, guru Fasciontologije in Agencija Ekskluzivno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.