Magazin > VIP
1113 ogledov

To so finalistke World Top Model Slovenia 2017

world top model
1/23
Luka Rebolj
Organizatorki Diana Čonč in Kaly Kolonič, sta v centru Ljubljane na odprtem snemanju predstavili finalistke za World Top Model Slovenije 2017.

kaly kolonič | Avtor: Luka Rebolj Luka Rebolj
"Ta najbolj prestižen in največji dogodek v svetu modelinga bo letos prvič v Sloveniji. WTM je največji svetovni izbor modelov, ki ima tradicijo že od leta 1990, spremlja pa ga več kot 100 milijonov ljudi, modnih agencij, modnih agentov in poznavalcev mode, stilistov, modnih oblikovalcev ter nasploh sledilcev mode in lepote. Nagrada je neverjetnih 200.00 evrov vredna pogodba za modeling z eno od največjih modnih agencij na svetu Major model management,“ so organizatorji razložili v sporočilu za javnost.

WTM je do sedaj potekal v več kot petnajstih evropskih metropolah, med drugim tudi v Milanu, Zürichu, Monte Carlu, Berlinu, Majorki, Rimu, Zanzibarju. Izbore so obiskala številna znana imena, kot so Claudia Schiffer, Valeria Mazza, Markus Schenkenberg, Grace Jones, Richard Clayderman, Zucchero, Marianne Faithfull, Brigitte Nielsen

"Koncept World Top Model Slovenije je drugačen, saj to ni še eno lepotno tekmovanje, temveč gre za projekt namenjen modi, glamurju in novim trendom v lepotni industriji. Že od junija potekajo snemanja s tekmovalkami, vse skupaj pa bo zaokroženo v oddajo, ki jo bo povezovala izkušena voditeljica Kaly Kolonič, ki ji tovrstni projekti niti malo niso tuji. Za sabo ima že bogatih 15 let izkušenj z delom na radiu in TV, zadnja leta pa jo vidimo v vlogi voditeljice raznih, večinoma modnih dogodkov.“

"Skrajni čas je bil, da se tudi Slovenija postavi na zemljevid mode. Navsezadnje imamo pri nas izredno lepa dekleta, ki s svojim videzom in izvrstnimi merami ustrezajo merilom trenutne modne industrije in prav je, da se jim ponudi priložnost, za uspešno delo v modelingu. V bistvu lahko rečemo, da so dekleta iz držav nekdanje Jugoslavije še posebej zanimiva in imajo velik potencial. Korak naprej, da bo WTM dobil letos tudi predstavnico Slovenije, pa je naredila manekenka Diana Čonč, ki se je lansko leto udeležila kastinga v tujini in brez njene iniciative do tega projekta v Sloveniji ne bi nikoli prišlo. Diana je World Top Model Slovenije 2016 in lastnica licence WTMS 2017," je povedala Kaly, ki je bila k projektu najprej povabljena kot voditeljica, nato pa zaradi svojih bogatih izkušenj v svetu mode še kot soorganizatorka.

Komentarjev 1
  • Avatar Lojzerozina
    Lojzerozina 19:56 11.julij 2017.

    Nagrada je neverjetnih 200.00evrovaliNagrada je neverjetnih 20.000 evrovaliNagrada je neverjetnih 200.000 evrov