Magazin > Odnosi in prosti čas
208 ogledov

To so najbolj strastna astrološka znamenja

seks strast vroča zgodbica Shutterstock
Če iščete nekoga, ki bo popestril vaše življenje v spalnici, izberite enega od spodnjih znamenj, ki veljajo za najbolj strastna.

Škorpijon

Veljajo za največje ljubitelje seksa med astrološkimi znamenji. So nesebični ljubimci in bi naredili vse, da bo partner oziroma partnerica zadovoljna. Svoje najtemnejše skrivnosti ohranjajo za tiste, ki so jim najbolj blizu.

Ribi

Čeprav veljajo za sramežljive, se v postelji zelo potrudijo. Pravemu partnerju pokažejo svojo divjo stran in ga zapeljejo. Pomembno jim je, da zadovoljijo tistega, ki ga imajo resnično radi.

Lev

Samozavestni levi morajo biti v vsem najboljši, zato tudi stremijo k temu, da svojim partnerjem ponudijo najbolj strastno noč njihovega življenja. Obožujejo, ko jim nekdo prizna, da so z njimi imeli najboljši seks v življenju. To je pravi balzam za njihova ušesa. A, ko lev dobi pohvalo, se potrudi, da partner za pohvalo prejme nagrado – še več seksa!

Tehtnica

Sicer zelo diplomatski in uradni, a ko se sprostijo pokažejo, da se v njih skriva ogromna strast. Radi dajejo in jim je zelo pomembno, da je partner zadovoljen. So malce bolj romantični in pomembno jim je, da je med spolnim odnosom ustvarjena prava atmosfera – svečke, romantična večerja, afrodizijaki ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.