Magazin > Odnosi in prosti čas
77 ogledov

To so najpogostejši razlogi za prevaro

seks Profimedias
Raziskave so pokazale, da se ljudje za skok čez plod najpogosteje odločijo tik pred okroglimi rojstnimi dnevi. Najbolj kritična obdobja za prešuštnike so 39 let, 49 let in 29 let. To pa so najpogostejši razlogi …

Pomanjkanje navdušenja v domači spalnici. Strasti se ohladijo, če jih ne gojimo in takrat nekateri raje skočijo v tujo posteljo, kot da bi se potrudili zakuriti v domači spalnici.

Težko se upremo drugi možnosti. Veliko prešuštnikov priznava, da se skušnjavi enostavno niso mogli upreti in jih je kasneje močno pekla vest.

Dolgočasje v partnerski zvezi. Ko nam postane dolgčas, izzive pogosto poiščemo izven domačega ognjišča.

Obujeni stiki s staro ljubeznijo na družabnem omrežju. Družabna omrežja predstavljajo veliko past za prešuštnike. Še posebno nedolžno tipkanje z nekdanjo simpatijo ali ljubeznijo, ki se lahko hitro sprevrže v afero.

Želja po spremembah. Ne le v partnerskem odnosu, temveč v življenju na sploh, in takrat mnogi mislijo, da jim bo afera popestrila sivi vsakdan in jih vrnila nazaj k življenju. A ta učinek je zelo kratkotrajen.

Občutek zapostavljenosti. Če ima partner preveč dela in nas dolgo časa zapostavlja, pozornost želimo dobiti drugje ali ga s prevaro celo prisiliti, da se nam posveti. A s tem početjem lahko tvegamo, da ljubljeno osebo izgubimo.

Maščevanje. Nekateri pa se za prevaro odločijo tudi iz maščevanja, ker so bili prevarani sami. A žal na ta način ne rešijo težav, temveč pogosto ustvarijo še večji prepad v zvezi. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.