Šport > Nogomet
28 ogledov

To so pari drugega kroga

pokal slovenije Anže Petkovšek
V prostorih Nogometne zveze Slovenije (NZS) so danes izžrebali tekmovalne pare 2. kroga nogometnega pokala Slovenije.

Tekme bodo na sporedu 7. in 14. septembra. Državni prvaki ljubljanska Olimpija se bodo pomerili s Turniščem, medtem ko pokalne zmagovalce in državne podprvake iz Maribora čakajo Radomlje.

Mariborčani novo sezono boja za pokalno trofejo začenjajo kot branilci naslova s prvoligaškim dvobojem in gostovanjem v Domžalah pri ekipi Radomelj. Termini posameznih dvobojev bodo določeni pozneje.

Dvanajsterici zmagovalcev 1. kroga so se drugi stopnici pridružili še branilec naslova Maribor, Olimpija, Domžale in Gorica. V bobnu so bili vsi prvoligaši, saj so v sredo vsi po vrsti uspešno opravili svojo nalogo.

Aluminij je slavil v Beltincih, velenjski Rudar v Lenartu, Radomlje v Postojni, Krško v Dravogradu, Koper je premagal Šmarje pri Jelšah, medtem ko Celje ni dovolilo presenečenja Žirem. Poleg omenjenih so v žrebu sodelovali še v taborih Tolmina, Dekanov, Krke, Doba, Turnišča in Nafte.

Pokal Slovenija, 2. krog:

Tolmin - Domžale
Nafta 1903 - Gorica
Luka Koper - Aluminij
Jadran Dekani - Rudar Velenje
Kalcer Radomlje - Maribor
Rooltek Dob - Krka
Krško - Celje
Turnišče - Olimpija Ljubljana

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.