Magazin > Odnosi in prosti čas
450 ogledov

To so težave skupinskega seksa

trojček Žurnal24 main
Sanjate o trojčku? Če si želite nepozabne izkušnje, se držite teh nasvetov ...

Drugič ni tako sladko kot prvič
"Trojčka sem si privoščila z prijateljem in fantom, s katerim sem se občasno dobivala. Bilo je zabavno, nihče ni bil ljubosumen in vsi smo zelo uživali. A ko smo želeli izkušnjo nekaj mesecev pozneje ponoviti, se je izkazala za katastrofo. Nikakor nismo mogli ponoviti čarovnije, ki se je zgodila prvič," je zaupala 33-letna Brigita.

Preveč penisov
"Vedno sem mislila, da bi bil trojček z dvema moškima sanjski, a izkazalo se je, da je to čisto preveč dela. Veliko bolj sem uživala v trojčku z enim moškim in eno žensko," pravi 29-letna Ana.

Preveč vagin
"Od nekdaj sem sanjal o trojčku z dvema ženskama. A ko sem si željo končno izpolnil, mi nikakor ni hotel vstati, saj sem bil pod velikim pritiskom, če bom lahko zadovoljil obe hkrati. To ponižanje je ubilo vse moje fantazije," je izdal 29-letni M.

Bolje je biti tretje kolo
"O trojčkih sem se naučil to, da je bolje biti tretje kolo. Nikoli se ne bi lotil trojčka s svojim dekletom, saj bi bil preveč ljubosumen, medtem ko lahko z nekim drugim parom le neobremenjeno uživam," pravi 30-letni Collen.

Komunikacija je ključ
"Pri trojčku je nujno, da vse strani med seboj komunicirajo, tako točno veš, kaj komu paše in kaj ti je dovoljeno, poleg tega pa se izogneš temu, da se v koga zaletiš ali da si v določenem trenutku komu odveč," iz svojih izkušenj pove 25-letni A.

Porazdelite pozornost
"Ena najpomembnejših stvari pri trojčku je ta, da znate enakomerno porazdeliti pozornost. Če se bo nekdo počutil zapostavljenega, se lahko vse skupaj hitro sprevrže v katastrofo," pravi 31-letni Kevin.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.