Magazin > VIP
82 ogledov

To so trenutno najbolj zaželene zvezdnice

Emilia Clarke
1/5
FameFlynet
Priljubljena spletna stran za moške je sestavila lestvico zvezdnic, ki so po mnenju njihovih bralcev trenutno najbolj zaželene.

Bralci spletne strani AskMen.com so imeli posebno čast: dovoljeno jim je bilo ocenjevati zvezdnice na podlagi njihove lepote, dosežkov in zaželenosti. Na lestvici 99 zvezdnic je prvo mesto nepričakovano zasedla Emilia Clarke, zvezdnica serije Igra prestolov, na zadnjem mestu pa je presenetljivo (ali pa tudi ne?) pristala Miley Cyrus. Očitno moškim ni všeč njeno "twerkanje" in razkazovanje jezika.

Emilia je prvo mesto izmaknila lanski zmagovalki lestvice Jennifer Lawrence, ki je tokrat pristala na četrtem mestu. Da se v enem letu lahko veliko spremeni, dokazuje tudi položaj Mile Kunis; ta je z lanskega drugega mesta zlezla na nehvaležno 26. mesto. Le kaj bo rekel Ashton?

Prvo peterico poleg Emilie in Jennifer zaokrožujejo igralka Alison Brie (2. mesto), model Emily Ratajkowski, ki jo lahko občudujete v videospotu Blurred Lines (3. mesto), in zvezdnica filmov o Harryju Potterju Emma Watson (5. mesto).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.