Šport > Nogomet
32 ogledov

Ronaldo začel, Messi ni ostal dolžan

ronaldo messi Youtube
Prizor s sobotnega El Clásica dokazuje, da zvezdnika španske La Lige - Cristiano Ronaldo in Lionel Messi - nista v sovražnih odnosih.

V soboto sta se na prvem El Cásicu letošnje sezone pomerila Real Madrid in Barcelona. Katalonci so bili do 90. minute na pragu velike zmage, nato pa je za delitev točk poskrbel Sergio Ramos (1:1). Kraljevi klub je na prvenstveni lestvici zadržal šest točk prednosti pred katalonskim ponosom.

Cristiano Ronaldo in Lionel Messi se na tekmi nista vpisala med strelce, sta si pa zato izmenjala nekaj besed. Pisala se je 40. minuta tekme in Real Madrid je imel na voljo udarec iz kota. Ronaldo je z roko objel argentinskega napadalca in ga igrivo vprašal 'kaj se dogaja?', zvezdnik Barcelone pa mu je odvrnil 'tranquilo', kar bi v prevodu pomenilo 'mirno' oziroma 'tiho'. Oba sta se pri tem, sodeč po izrazu na njunih obrazih, lepo zabavala.

Ronaldo in Messi sta najboljša nogometaša zadnjega desetletja, njuno rivalstvo pa osrednja tema pogovora nogometnih navijačev po vsem svetu. Čeprav se podporniki enega in drugega igralca pogosto obkladajo z žaljivimi besedami in drug drugega prepričujejo, zakaj je prav njihov adut svetlobna leta pred rivalom, pa je bil odnos med obema nogometašema vedno spoštljiv. Oba sta javno povedala, da se v prostem času ne vabita na večerje, vendar zavračata vsakršna namigovanja o slabem ali celo sovražnem odnosu.

Pred sobotnim El Clásicom sta si v tunelu prijateljsko segla v roke in čeprav so nekateri namigovali, da je bil trenutek neprijeten, temu zagotovo ni bilo tako.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.