Slovenija
63 ogledov

To vas čaka na cestah

Zastoj Verd PIC
Čakajo tudi na mejnih prehodih, na Obrežju kar uro in pol.

Z prometno-informacijskega centra poročajo o dveh prometnih nesrečah.

Gavna cesta Novo mesto - Metlika je pri Trnovcu zaradi nesreče trenutno zaprta. Po podatkih uprave za zaščito in reševanje, sta v nesreči, ki se je zgodilla okoli 18:30h, udeležena traktor in motorist.. 

Na gorenjski avtocesti pred počivališčem Jesenice je zaradi prometne nesreče oviran promet v smeri Avstrije.

Ob 16:26 pa se je v naselju Jeršice, občina Postojni, voznik motornega kolesa zaletel v osebno vozilo, poročajo z Uprave RS za zaščito in reševanje. Posredovali so Gasilci PGD Postojna, ki so na kraju dogodka izvajali požarno in naletno varovanje izklopili akumulator ter nudili pomoč reševalcem in policiji. "V nesreči se je poškodovala sopotnica na motornem kolesu, ki je bila prepeljana na urgenco v Postojni," dodajajo.

Na naših cestah kar nekaj gneče 

Na primorski avtocesti je povečan promet od Postojne proti Ljubljani, na posameznih odsekih se promet zelo upočasni.

Kilometrski zastoj je na gorenjski avtocesti pred cestninsko postajo Hrušica v smeri Avstrije.

Kilometrski zastoj je bil ob18:56  tudi na štajerski avtocesti pred priključkom Celje - center v smeri Maribora, po podatkih hrvaškega avto kluba je tri kilometre dolg zastoj pred mejnima prehodoma Sečovlje in Dragonja v smeri Slovenije.

Čakanje na mejnih prehodih

Po podatkih prometno-informacijskega centra za državne ceste morajo vozniki osebnih vozil na vstop v državo čakati na Gruškovju čakari eno uro, Na Obrežju čakajo na vstop v državo kar eno uro in pol, na mejnih prehodih Dragonja in Sečovlje 45 minut, na Jelšanah pa pol ure. Na Dragonji morajo vozniki pri izstopu iz države čakati 40 minut, na Sečovljah pa pol ure.

 

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 19:20 28.maj 2017.

    https://www.slovenia.info/sl/dozivetja/posebna-dozivetja...........prometne nesreče v Sloveniji !