Magazin > Odnosi in prosti čas
111 ogledov

To znamenje zna vsakega oviti okoli prsta

spogledovanje Profimedias
Čeprav znajo biti osebe, ki so rojene v tem znamenju, zelo naporne, jih vsi obožujejo …

Trudijo se biti najboljši, kar ni nujno slabo, saj se bodo trudili tudi za naziv najboljšega partnerja, starša, sodelavca in ljubimca. Govorimo o dominantnih levih ...

Adrenalin in zabava sta sestavni del kraljevskega življenja ljudi, ki so rojeni v znamenju leva. Ne bodo vam dovolili, da zapadete v rutino. Življenje in ljudi okoli sebe ljubijo bolj kot sebe … No, skoraj. Najprej sicer poskrbijo za lastno srečo, nato pa se bodo levi z dušo in telesom posvetili vaši. Njegovo navdušenje je nalezljivo. So egocentrični, a ko se na to navadite, se vam bo tudi ta značajska lastnost zdela simpatična. Levi so veliki romantiki. Majhne pozornosti so jim zelo pomembne. Pohvalijo se lahko z neverjetnim šarmom, ki mu podležejo prav vsi – celo hladne device.

Levi na svoje odgovornosti ne bodo nikoli pozabili. Če ste jim pri srcu, bodo za vas poskrbeli. Ne bo vas prevaral, saj za to nima energije – okoli vsake osebe se namreč trudi po svojih najboljših močeh. Lev bo dal ljubljeni osebi vedeti, kako pomembna mu je.    
 
Lev je najbolj dominantno in ekstrovertirano astrološko znamenje. So ambiciozni, pogumni, močne volje, vedno pozitivno naravnani, neodvisni in samozavestni. Vse imajo pod nadzorom. Rojene vodje, saj si s svojo ljubeznivostjo takoj zagotovijo zvestobo sodelavcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.