Magazin > Lepota & telo
76 ogledov

Toliko kiksov res nismo pričakovali

Drew Barrymore
1/40
FameFlynet
Človek bi mislil, da se bodo zvezdnice skozi leta in leta sprehodov po rdeči preprogi kaj naučile, a na sinočnji podelitvi zlatih globusov so mimo brcnile iste osebe.

Podelitev prestižnih nagrad za dosežke v filmu in televiziji je dogodek, o katerem zvezdniki razmišljajo že mesece prej. Nekatere svojo podobo za veliki dan dodelajo do potankosti, drugih pa njihove napak iz preteklosti kar ne izučijo. Denimo Heidi Klum. Supermanekenka, na kateri naj bi še vreča za krompir delovala čudovito, je kot vedno brcnila mimo. Upali smo, da nas bo letos očarala, a nas je spet razočarala. Podobna zgodba je s Tino Fey – vsakič ji le malo manjka, da ne bi pristala na lestvici najslabše oblečenih, a tudi tokrat ji ni uspelo.

Letos pa niso zgrešile le stare znanke seznama najslabše oblečenih, temveč tudi tiste, v katere smo polagali največ upov. Zoe Saldana na rdečih preprogah vedno blesti, a tokrat tega ne moremo trditi. Sandra Bullock, Emma Watson, Drew Barrymore, Jessica Lange, Jacqueline Bisset in Edie Falco niso bile nič boljše. Upamo, da najboljše toalete hranijo za oskarje ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.