Magazin > VIP
80 ogledov

Igralec v filmski lov za nepridipravom

Tom Hardy Profimedias
Igralec Tom Hardy je junak tudi v resničnem življenju, ne samo na filmskih platnih. Na londonskih ulicah je prijel tatu motorja, ki je bežal pred roko pravice.

Hollywoodski zvezdnik Tom Hardy, ki je igral v filmih Odpadnik, Vzpon Viteza teme in Pobesneli Max, je priskočil na pomoč policistom, ki so lovili dva najstnika. V nedeljo popoldne sta se najstnika z ukradenim motorjem vozila po jugovzhodnem predelu Londona in pri tem trčila v avtomobil. S kraja nesreče sta pobegnila. 

"Tom se je očitno sprehajal po tej cesti. Kot blisk je stekel za njim," je za The Sun dogajanje opisal očividec Arun Pullen. "Vprašal sem ga, kaj se je zgodilo. Rekel je, da mu je sledil čez moj vrt in ga ujel za vogalom." 

Policisti so za BBC potrdili dogajanje. "Lahko potrdimo, da sta dve osebi z ukradenim motorjem zapeljali skozi rdečo luč in trčili v drugo vozilo. Moška sta zbežala in enega od njiju je pridržal Tom Hardy. Oba osumljenca so odpeljali v bolnišnico zaradi manjših poškodb," so pojasnili na policiji. 

Najstnika so aretirali zaradi več prekrškov in ostaja v priporu. Tiskovna predstavnica 39-letnega igralca zadeve ni želela komentirati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.