Magazin > VIP
35 ogledov

Tom in Katie se sovražita

Katie Holmes Tom Cruise EPA
Tom Crusie in Katie Holmes, ki sta nekoč veljala za neznansko zaljubljen, predan in čudovit hollywoodski parček, se zdaj sovražita tako zelo, da drug z drugim sploh ne govorita.

Svojo srečo sta Tom Cruise in Katie Holmes pred leti nadvse rada delila z rumenimi stranmi, jo okronala s poroko in nato z rojstvom hčerke Suri. Po njuni umazani ločitvi leta 2012 prihaja na dan novica, da se igralca menda sovražita tako zelo, da drug z drugim sploh ne govorita. Bitke naj ne bi bila zaradi scientologije, ki je zasvojila Toma, temveč preprosto zato, ker se ne preneseta. Njuna 8-letna hčerka Suri je tako razpeta med dvema ognjema, vzgaja pa jo vsak po svoje, saj zvezdnika med seboj o vzgoji seveda ne govorita.

Velika zamera prihaja z obeh strani. Tom naj bi se čudtil izdanega, saj mu, po njegovih besedah, Katie nikoli ni namignila, da ga bo zapustila, Katie pa je čutila, da bo Tom iz nje izžel vso energijo in življenje.

Na koncu je na najslabšem pristala Suri, ki živi z mamo, medtem ko očeta videva, kadar ga lahko. Zdaj ga menda ni videla že več tednov, saj je Tom na snemanju novega filma v Londonu. Toliko o čudoviti družini, h kateri je Tom vedno stremel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.