Magazin > VIP
27 ogledov

Tom razkril svojo bolezen

Scena 12.01.10, tom hanks, foto: flynet pictures Flynet Pictures
Tom Hanks je v šovu Davida Lettermana izdal, da ima sladkorno bolezen tipa 2.

Tom Hanks je razkril, da so mu po 20 letih znakov, ki so nakazovali na sladkorno bolezen tipa 2, to diagnosticirali. Tom je to izdal po tem, ko ga je voditelj David Letterman pohvalil, da je shujšal. "Zdravnik mi je rekel, da sem po vseh teh letih visokega krvnega sladkorja končno diplomiral in da imam sladkorno bolezen tipa 2. Lahko jo nadzorujem, a od nečesa pač moramo umreti," se je pošalil Hanks.

Zvezda uspešnice Forrest Gump očitno sledi zdravnikovim navodilom in se drži stroge diete, s katero naj bi odvečnim kilogramom pomahal v slovo. "Zdravnik mi je rekel, da če bom dosegel težo, ki sem jo imel v srednji šoli, se bom izognil sladkorni bolezni, jaz pa sem mu odgovoril, da bom imel sladkorno bolezen tipa 2, ker pač te teže ne bom nikoli dosegel," je še izdal zvezdnik. Sicer pa Hanks ni edini igralec, ki trpi za omenjeno boleznijo, podobne težave ima namreč tudi Halle Berry.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.