Magazin > VIP
57 ogledov

Tomaž iz Big Brotherja seksa manj kot pred šovom?!

tomaž jeraj Facebook
Tomaž Jeraj je od lanskega junija, ko se je končal šov Big Brother, spal z manj ženskami kot pred šovom v enem mesecu.

Tomaž Jeraj pravi, da se je povpraševanje zanj pri ženskah povečalo za "100 odstotkov“, a za dame ima žalostno novico. Že pred vstopom v šov Big Brother se je namreč odločil, da ne bo več osrečil prav vsake seksa željne ženske, ki mu prekriža pot. "Včasih sem bil naiven. Samo namig je bil dovolj in bil sem za stvar. Sedaj pa točno vem, česa si želim in česa ne. Nočem se zapletati z žensko, če vem, da mi pri njej nekaj manjka,“ je za Žurnal24 povedal Tomaž in razkril, da je pred šovom na mesec spal s približno petimi ženskami, od konca Big Brotherja pa le s tremi. Ena od njih je bila 17 mlajša od njega, a je to zvezo že končal. "Ni šlo. Spraševal sem jo, kako je bilo v šoli. To se s hčerko pogovarjam. Bilo je čudno,“ pravi 37-letnik, ki sedaj išče resno zvezo. "Pri vsaki zvezi so pomembni  iskrenost, zaupanje in spoštovanje. Pa tudi seks. Ženska mora biti seksi, izzivalna in brez tabujev.“

Če ste se v opisu prepoznale, drage dame, Tomaža lahko 5. in 6. avgusta srečate na Ptujski noči, kjer bosta z Martinom Flisom delala za šankom.

Komentarjev 2
  • maresem 18:15 25.julij 2016.

    Ej..... zelo pomemben podatek. Samo še ta mi je manjkal.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:38 25.julij 2016.

    "a je to zvezo že končal. ""pred šovom na mesec spal s približno petimi ženskami, od konca Big Brotherja pa le s tremi."In on vse te ženske jemlje kot zveze al kako?