Magazin > VIP
121 ogledov

Odprl gostilno, a brez sotekmovalcev

Gostilna išče šefa Kaja Tomaž Anže Petkovšek
Zmagovalec druge sezone šova Gostilna išče šefa je pretekli petek odprl svojo gostilno, v kateri pa ni zaposlil nobenega od tekmovalcev, s katerimi se je boril za zmago.

Tomaž Škvarč Lisjak je bil zadnje mesece precej zaposlen, saj je bil okupiran s prenovo gostilne Mark v Šempetru pri Gorici, ki jo je preoblikoval po svojem okusu. Pretekli petek je gostilna spet odprla svoja vrata, tokrat pod vodstvom zmagovalca Gostilne. "Uredili smo, da je tako, kot mora biti, zdaj pa se pripravljamo na goste, rezervacij je že veliko. Seveda moramo biti dobro pripravljeni," je po odprtju povedal Tomaž in dodal, da so zelo zadovoljni s prvimi delovnimi dnevi. "Ljudje so prihajali in odhajali zadovoljni, zato sem bil tudi jaz zelo vesel."

Gostom je na voljo pester jedilnik, izbirajo lahko med ribjimi in mesnimi jedmi, vegetarijanskimi in otroškimi krožniki, ponuja pa tudi nevsakdanje sladice. Restavracijo je prenovil v modernem pridihu, kot si je zamislil. "V takšnem stilu je prenovljeno vse, tudi krožniki, nič ni klasike," razlaga Tomaž in dodaja, da so cene zelo dostopne. "Primerne so za vsakogar in ljudje z veseljem pridejo."

Če mislite, da boste v Tomaževi gostilni lahko videli še kakšnega tekmovalca iz šova, boste razočarani, saj v njej ni zaposlil nobenega. "Zaposlil sem mlado ekipo, ki ne ve, kaj pričakovati od mene in ki se bo čim več naučila," je za konec še povedal zmagovalec Gostilne in dodal, da o bivših sotekmovalcih sploh ni razmišljal.

Komentarjev 1
  • Mrcina 16:43 10.april 2014.

    Hmmm..za pričakovat .