• Sob 12 do 23 °C
  • Ned 15 do 22 °C
  • Pon 17 do 25 °C
več na vreme.net

ponižuje jo

3 komentarji

Tomaževa žena spregovorila o ločitvi

Že nekaj mesecev se govori, da se zmagovalec resničnostnega šova Gostilna išče šefa 2 ločuje, zdaj pa je o tem spregovorila tudi njegova žena Anita.

K. D. / Ljubljana

 

(Foto: Mediaspeed.net)

O ločitvi zmagovalca resničnostnega šova Gostilna išče šefa 2 Tomaža Škvarča Lisjaka se po medijih govori že kar nekaj časa. Sam je pred nekaj dnevi za naš portal zanikal govorice, zdaj pa je svojo zgodbo reviji Nova zaupala njegova žena Anita. Ta pravi, da se je z otroci odselila k svojim staršem, dokler se stvari ne umirijo in da ne razume, kaj se dogaja. Dodala, da se je Tomaž ob prihodu iz šova zelo spremenil in da je bila njena največja napaka, da je moža prijavila v šov.

"Že štiri mesece se trudim in vse stvari olepšujem, vendar se nonstop pojavljajo telefonski klici novinarjev, ko Tomaž na svoji Facebook strani objavi sliko sebe brez majice in v objemu druge ženske. Mene pa ob 7. uri zjutraj kliče novinar in me sprašuje, ali je plavolaska Tomaževo novo dekle. Tega ne vem in me niti ne zanima. Zelo žalostno pa je, da sem še vedno njegova žena, on me pa prek spleta ponižuje. Žalostno, srce se mi trga," je Anita povedala za Novo.

Tudi tokrat smo poklicala Tomaža in ga prosili za komentar na ženine besede, a je redkobesedni kuhar dejal, da zadeve ne želi komentirati.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarji (3)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima