Magazin > Film & Glasba & TV
147 ogledov

Tomi razočaran nad ostali mentorji

Tomi Meglič se ne strinja z ocenami, ki jih je od ostalih mentorjev dobila njegova varovanka Maruša.

maruša | Avtor: Planet TV Planet TV
V zadnji oddaji talent šova Razred talentov je bilo čustveno, tudi med mentorji. Tomi Meglič namreč ni skrival razočaranja nad svojimi glasbenimi kolegi, saj je bil mnenja, da bi si njegova varovanka Maruša zaslužila boljše ocene. "Razočaran sem nad ocenami, ki so jih dali Maruši. Če se od Petra Prevca pričakuje, da bo skočil 250 metrov, a skoči samo 230 metrov in je vseeno zmagovalec, je to briljantno. Jaz sem kar malo užaljen."

Katarina Habe mu je odvrnila, da pri svoji oceni upošteva tudi napredek kandidata, a Tomi z njenim odgovorom ni bil povsem zadovoljen. Še bolj čudno je pogledal, ko mu je Aleksander Mežek rekel, da je Marušo v preteklosti že večkrat ocenil z briljantno.

Maruša se je sicer spopadla z zahtevno pesmijo Tinkare Kovač Spet. Mentor Tomi je bil nad izvedbo pesmi navdušen, a Maruša je dobila nekaj kritik s strani Katarine in Aleksandra. Katarina je pokomentirala: "Moje mnenje bo malo proti ostalim mentorjem, ker jaz ocenjujem tudi celotno rast. Maruša, tvoj vokal je vrhunski. Odneseš me do neba. Sem pa čutila nervozo." Katarina je dala Maruši oceno perfektno, kar je razjezilo Tomija, ki meni, da je bil nastop najmanj briljanten.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.