Slovenija
82 ogledov

Tomičeva plačala račun

seja dz Saša Despot
Zaplet med hrvaško ustvarjalko Vedrano Rudan in slovensko igralko ter političarko Violeto Tomič se je razpletel.

Omenjeni ženski sta se zapletli v spor glede plačila za igranje monodrame Kurba Vedrane Rudan. Rudanova je od Violete Tomič terjala honorar, a naj bi se slednja temu izogibala. 

Na zaplet je Rudanova opozorila na svojem blogu v zapistu Teta Violeta. Zapisala je, da je pričakovala, da bosta s Tomičevo podpisali pogodbo, a do tega ni prišlo. Rudanova je dejala, da je Tomičeva od nje zahtevala račun, da pa sama kot umetnica le teh ne izdaja, saj nima podjetja. 

Spor se je le rešil

Stvar se je vendarle razpletla. Rudanova je na svojem blogu objavila, da je iz Slovenije prejela fotokopijo bančnega naloga in da bo v ponedeljek dobila nakazan denar. 

Violeta Tomič je za TV Slovenija dejala, da je šlo za slabo komunikacijo med njo in Rudanovo, kar obžaluje. Pojasnila je, da Rudanova ni razumela, da je treba izstaviti račun, če želi prejeti denar. Tomičeva je včeraj račun le prejela in poravnala svoje obveznosti. 

Komentarjev 9
  • Frank Cosmos 00:54 09.avgust 2016.

    Tale čefurska grdosinja Tomička je pa prava sramota za žensko raso.Le kdo je tole spako spocal skupaj mi ni jasno.

  • Avatar mirkoslav1956
    mirkoslav1956 10:52 31.avgust 2014.

    Ja res zalostno ko vse to bereš.Žalostno je tudi ko bereš kako to ni res potem se pa pojavi članek kot je ta da se je plačalo in to naj bo poslanka ali poslanec v hramu demokracije.Ja res smo volilci ...prikaži več slepe kure vidimo zvezdo in zastavo pa je že pravi.SEM PA VESEL DA JI NISEM DAL GLASU.

  • Žvižgač 09:31 31.avgust 2014.

    Ne vem kdo in na podlagi česa je spravil to osebo v parlament., Njen lik je v celoti najbolj podoben razmišljanju in kompetencam njene vloge v Kursadžijah.Da je domišljava nakladačica je pred izvolitvijo v parlament neštetokrat pokazala v javnih ...prikaži več nastopih preden je postala poslanka.Morda je to zasluga varuha človekovih pravic, ki je branil pravice tako normalnih kot norih z enako zavzetostjo. Edino kar mu priznavam je njegova argumentacija zakaj Ivan ne bi smel biti v njihovi družbi v DZ.