Avto
90 ogledov

Znana nova "sanjska ekipa" voditeljev Top Geara

Jodie Kidd Profimedias
Znana naj bi bila imena "sanjske ekipe", ki bo nadomestila dosedanjo trojko voditeljev Top Geara.

Pri britanskem BBC-ju naj bi bili v "pospešenih pogovorih" s trojico novih imen glede detajlov za vodenje njihove paradne oddaje Top Gear, potem ko so po znani aferi odpustili dolgoletnega voditelja Jeremyja Clarksona, oddajo pa sta se nato odločila zapustiti še Richard Hammond in James May.

Britanski mediji poročajo, kako so nekdanjega soavtorja Top Geara Andyja Willmana slišali, kako je na kosilu s pevcem skupine Jamiroquai Jay Kayom dejal, da bodo novo ekipo sestavljali Jodie Kidd, Philip Glenister in Guy Martin.

Vsi trije so se že doslej omenjali kot kandidati. 36-letna Kiddova je trenutno voditeljica avtomobilske oddaje na konkurenčni televiziji Channel 5, pred dnevi pa so jo tudi videli skupaj na kosilu z Jeremy Clarksonom. Svoj čas je kot gostja Top Geara postavila najhitrejši čas v redni rubriki "Reasonably priced car", ko so jo pred tedni spraševali, ali je bo res nadomestila Clarksona, pa je dejala le: "Prihodnji tedni bodo še zanimivi." 33-letni Guy Martin je motoristični dirkač z izkušnjami TV voditelja, 52-letni Philip Glenister pa je igralec, poroča Independant.

Uradno na BBC-ju še niso sporočili, kdo bo ob povratku oddaje prihodnje leto sestavljal ekipo, je pa šefica kanala BBC 2 Kim Shillinglaw omenila veliko verjetnost, da bo med njimi tudi ženska.
Prihodnji projekti Clarksona, Hammonda in Maya so sicer še neznanka. Trojico so pred dnevi videli skupaj snemati na dirkališču v Goodwoodu, a naj bi šlo le za potrebe skupnega projekta turneje živih dogodkov po Veliki Britaniji, doslej znanih kot Top Gear Live. Lani se je sicer ta prav izredno uspešna franšiza ustavila tudi v Zagrebu.

Vsebine s področja avtomobilizma tudi na forumih med.over.net.

Komentarjev 1
  • nenad.stef2 08:40 05.maj 2015.

    A ste vi resni Žurnal? Kako lahko spravite gor nekaj tako slabo prevedenega in polnega slovničnih napak?...pred dnevi pa so jo tudi videli skupaj na kosilu z Jeremy Clarksonom. (a vi to resno??)...Svoj čas je kot ...prikaži več gostja Top Geara postavila najhitrejši čas v redni rubriki "Reasonably priced car" (rubrika se imenuje Star in a reasonably priced car...)Dajmo malo več zbranosti pri pisanju...