Slovenija
8 ogledov

Top kiberpolitiki 2012

Žiga Turk
1/10
Boštjan Tacol
Žurnalova lestvica: Kdo so najvplivnejši politiki na družabnih omrežjih?

Že drugo leto zapored smo v Žurnalovem uredništvu s strokovnjaki in novinarji tudi iz drugih medijskih hiš sestavili lestvico najvplivnejših slovenskih politikov na družabnih omrežjih.

Število sledilcev ni vse

Upoštevali smo različna merila, ne le števila sledilcev na Twitterju oziroma števila prijateljev na Facebooku, saj sta lahko ta dva podatka tudi zavajajoča. Pri sestavljanju lestvice je imel vsak član komisije proste roke, upoštevali pa smo lahko peerindex, pogostost in odmevnost zapisov, odzivnost, interakcijo z drugimi uporabniki in drugo, saj smo hoteli dobiti najrealnejšo lestvico, kdo od politikov je v Sloveniji najvplivnejši na družabnih omrežjih. V primerjavi z lani, ko smo lestvico sestavili prvič, je kar nekaj sprememb.

Komentarjev 3
  • dragec 15:01 03.september 2012.

    ti, taj Žiga je res grda faca!!!

  • Malo_vesti 09:43 03.september 2012.

    @NE janšizmu Če nisi imel napist kaj pametnega, bi bi bilo bolje da bi bil tiho, se vsaj smešil ne bi.Z veseljem spremljam Žiga Turk ‏@zzTurk na twiterju in prispevki ki jih objavlja, ker je vedno prav napisano.

  • nejansizmu 08:56 03.september 2012.

    predsednik vlade se je odločil nekatere novinarje blokirati....janša, ti si cepec, škoda urina, da bi se poscal na tebe!