Šport > Nogomet
41 ogledov

Torres: Uefa ni izbrala primernega sodnika

Barcelona, Atletico EPA
Pri madridskem Atleticu so razočarani po porazu proti Barceloni. Prst so usmerili v smer nemškega sodnika Felixa Brycha.

Na prvi četrfinalni tekmi Lige prvakov je Fernando Torres z zadetkom nagnil tehtnico v korist Atletica, a je bil le nekaj minut kasneje izključen. Sodnik Felix Brych mu je v 36. minuti pokazal drugi rumeni karton in ga poslal v slačilnico. Pri Atleticu so prepričani, da neupravičeno.

"Nikakršne potrebe ni bilo za rdečim kartonom v tej fazi tekme. V tem obdobju smo bili dominantni, tako v igri kot rezultatu," je dejal kapetan madridske ekipe Gabi, ki je kot prvi protestiral pri nemškemu sodniku. "Torres je naredil dva prekrška, ki bi si skupaj zaslužila en rumeni karton. Prvi polčas je bil naš, drugi, ker so imeli igralca več, je bil njihov," je še dodal vezist in tako kot ključen dogodeg dvoboja izpostavil rdeči karton El Niña.

"Žalosten sem, ker sem ekipo pustil na cedilu. To je eden najhujših dni v moji karieri nogometaša. Počutim se odgovornega, saj bi bilo povsem drugače, če bi še naprej igrali z enajstimi. Ponosen sem, da sem del te ekipe, rezultat na koncu niti ni slab. Na Calderonu je še vse mogoče," je dejal Torres

"Škoda je, da so bili pri Uefi bolj zaskrbljeni nad dresi, kot pa nad tem, da bi za četrtfinale delegirali primernega sodnika za to raven," se je ob sojenje obregnil tudi izključeni napadalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.