Magazin > Film & Glasba & TV
9 ogledov

Tragedija med snemanjem resničnostnega šova

Florence Arthaud EPA
V Argentini je prišlo do velike tragedije, v kateri je umrlo deset ljudi. Med mrtvimi tudi več znanih francoskih športnikov.

V provinci La Rioja sta med snemanjem resničnostnega šova Dropped trčila helikopterja. Umrla sta dva argentinska pilota in osem Francozov. Razlog za tragedijo še ni znan.

Producenti šova so sporočili imena pokojnih Francozov, med katerimi je več znanih športnih obrazov: jadralka Florence Arthaud, plavalka Camille Muffat, ki je na olimpijskih igrah v Londonu leta 2012 osvojila zlato medaljo, in boksar Alexis Vastine, ki je na olimpijskih igrah leta 2008 v Pekingu osvojil bronasto medaljo.

V šovu sicer sodeluje še pet francoskih športnikov.

Gre za pustolovski resničnostni šov, v katerem sodelujejo znane osebe. Odložijo jih sredi divjine, v kateri se morajo znajti sami. Vse, kar imajo lahko s sabo, je voda in navigacija.

O šovu so svetovni mediji poročali že leta 2013, ko so morali produkcijo prekiniti, saj je med snemanji umrl eden od tekmovalcev. Zdravnik, ki so ga najeli televizijci in je skrbel za tekmovalce, si je nato sodil sam.

Komentarjev 1
  • Pepe007 13:20 10.marec 2015.

    Na koncu ugotoviš, da gladiatorji v starem Rimu mogoče niti niso bili v nič slabšem položaju kot sodobni gladiatorji.Ljudje pa so očitno nekdaj in sedaj radi gledali trpljenje preko zmožnosti človeka.