Magazin > VIP
32 ogledov

Tragična smrt igralca in manekena

Greg Plitt Profimedias
George Plitt se je ponesrečil med snemanji. Dočakal je le 37 let.

Fitnes maneken in igralec George "Greg“ Plitt, ki smo ga nazadnje lahko videli v filmu Obračun legend z Robertom De Nirom, je umrl v bližini železniške postaje v Los Angelesu. Med snemanji na tračnicah ga je zbil vlak, poročajo mediji.

Nenavadno pri smrti 37-letnika, ki sta ga na snemanje pospremila dva sodelavca, je to, da se ni odzival niti na varnostne signale vlaka niti ni poskušal zbežati s tračnic. Preiskovalci so kljub temu prepričani, da ne gre za samomor. Maneken naj bi bil prepričan, da bo vlak zapeljal mimo njega. Eden od potnikov je izjavil, da je imel Plitt v rokah kamero, ko je stekel čez tire.

Video nesreče policija še preiskuje. So se pa po spletu razširili posnetki manekena in fitnes trenerja, na katerih svoje sledilce poziva k nevarnim treningom. Kot kaže, je Plitt večkrat snemal na železniških tirih.

Plitt je v ZDA veljal za veliko zvezde. Kot model je delal pri velikih modnih hišah, med drugim tudi pri Calvinu Kleinu, Old Navy in Under Armour. Umrl je na vrhuncu svoje kariere, poročajo. Po njegovem izklesanem telesu naj bi izdelali celo figurico Dr. Manhattna (Varuhi). Igral je tudi v znani telenoveli Days Of Our Lives in v filmu Terminator: Odrešitev.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.