Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

Trčil v dva pešca in odpeljal naprej

V bližini gimnazije na Ravnah na Koroškem je voznik Suzukija trčil v dva pešca in odpeljal. Policija prosi za informacije.

Do nesreče je prišlo včeraj, v torek, ob 14.20, in sicer na prehodu za pešce  v bližini gimnazije na Ravnah na Koroškem. "Neznani voznik osebnega avtomobila znamke Suzuki bele barve, neznanih registrskih številk, z rezervnim kolesom na zadnji strani, je  vozil iz smeri Prevalj proti Ravnam na Koroškem," pravi Milena Trbulin s celjske policijske uprave.

Pove, da je voznik ustavil pred prehodom  za pešce, po katerem je vozišče prečkal pešec, nato pa je speljal in  spregledal  druga dva pešca, ki sta stopila na vozišče ter trčil vanju. Oba  pešca sta se v prometni nesreči lažje poškodovala. Voznik, je takoj po nesreči sicer ustavil nato pa odpeljal naprej.

"Omenjenega voznika pozivamo, da  pokliče  na  telefonsko  številko  113.  Za  informacije  pa policisti prosimo  tudi morebitne očividce," še izpostavi Trbulinova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.