Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Trčil v policijo, Darsovo vozilo in še ograjo

Na avtocesti pri Zalokah je prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta najprej trčila dva avtomobila, tretji je nato trčil v Darsov in policijski avto.

Kot danes sporoča Alenka Drenik z novomeške policijske uprave, je do nesreče prišlo v noči na soboto. V nesreči sta bila udeležena dva avtomobila; njun trk so obravnavali policisti, na mestu nesreče so bili tudi delavci Darsa, ki so zavarovali kraj nesreče.

V času policijskega ogleda je sledila še ena nesreča; 26-letni voznik osebnega avtomobila je zaradi prehitre vožnje izgubil oblast nad vozilom in trčil v vozilo Darsa, v službeno vozilo policije in varovalno ograjo.

V nesrečah ni bil nihče poškodovan, nastala je le premoženjska škoda na udeleženih vozilih.

Napake voznikov

Policisti in Darsovi delavci že leta opozarjajo na svojo izpostavljenost na delovnem mestu. Do naletov na signalizacijo in opremo Darsa prihaja vse pogosteje.

Do naletov prihaja predvsem zaradi napak voznikov, ki ne upoštevajo prometnih predpisov in prometne signalizacije, nekateri vozijo tudi po odstavnih pasovih, kjer je to prepovedano.

Več o nevarnostih, ki so jim pri svojem delu izpostavljeni policisti in Darsovi delavci preberite na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.