Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Trčila cisterna in vlak

Železniška nesreča
1/7
Bralka
Pri Škofji Loki trčila tovorno vozilo s cisterno in vlak. Po prvih podatkih poškodovanih ni, je pa nastala večja materialna škoda.

V industrijski coni Trata pri Škofji Loki se je okoli 17. 30 zgodila prometna nesreča, v kateri sta trčila vlak in tovorno vozilo s cisterno. Nesreča se je zgodila na železniškem prehodu med Kidričevo cesto in Trato. "Do nesreče je prišlo, ko se je tovorno vozilo nahajalo na zavarovanem prehodu čez železniške tire v trenutku, ko je z njegove desne strani pripeljal vlak, ki je v vozilo trčil," nam je pojasnil Bojan Kos s PU Kranj.

Po prvih podatkih policije v nesreči ni bil nihče poškodovan, je pa nastala precejšnja materialna škoda. Policija je še na kraju dogodka in zbira obvestila.

Cisterno odneslo 20 metrov stran

Cisterna, ki je bila udeležena v nesreči, pripada avtoprevozniku Trans Felix iz Vrhnike. "Tovornjak je najverjetneje prevažal cement, prikolico pa je od kabine odneslo približno dvajset metrov stran," nam je sporočil bralec.

Nesreča na železniških tirih se je danes zgodila tudi v Zagrebu. V trčenju vlaka v osebno vozilo sta umrli dve osebi.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 21:47 19.marec 2013.

    Kateri idiot gre z šleperjem zapeljati ćez progo pri spušćenih rampah in dvema rdećima lučema. Vzeti vozniško za vedno, naj gre pa kanale kopat , če ni ma mozga za enega navadnega šoferja.