Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Trčila s tovornjakom in umrla

primorska 09.10.2007, fernetici, mejni prehod, policija, foto: Barbara Milavec Barbara Milavec
Voznica osebnega avtomobila se je pri čelnem trčenju s tovornjakom tako močno poškodovala, da je umrla na kraju nesreče.

Na glavni cesti Nova Gorica (Rožna dolina) - Šempeter se je malo pred pol tretjo uro zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba izgubila življenje.

Kot so zapisali na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje, sta na šempetrski obvoznici trčila osebni avto in tovornjak. Morali so posredovati gasilci, ki so s tehničnim posegom iz osebnega vozila rešili poškodovano 55-letno voznico. Ta je na kraju nesreče podlegla poškodbam.

Po prvih informacijah naj bi na ravnem delu ceste voznica naenkrat zavila na nasprotni vozni pas in čelno trčila v tovornjak, ki je pravilno pripeljal po nasprotnem voznem pasu.

Policisti PU Nova Gorica so še na kraju dogodka in preiskujejo vzroke nesreče. Ponesrečeno voznico je pregledala tudi dežurna zdravnica, ki pa je lahko le potrdila smrt in odredila sanitarno obdukcijo. Prav tako si je mesto nesreče ogledal preiskovalni sodnik novogoriškega sodišča.

Cesta je za ves promet še vedno zaprta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.