Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Trčila v ograjo in umrla

Prometna nesreča v Mariboru.
1/7
Bralec Žurnala24
V nedeljo zvečer je v prometni nesreči v Mariboru umrla 33-letna voznica osebnega vozila. Vzrok za nesrečo neprilagojena hitrost.

Voznica je nekaj minut pred 23. uro vozila iz smeri Miklavža proti Mariboru (pri tem ni vozila s takšno hitrostjo, da bi vozilo ves čas vožnje obvladovala), kjer je na Ptujski cesti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala levo ter trčila v zaščitno kovinsko ograjo, ki ločuje obe smerni vozišči.

Vozilo se je pričelo obračati in z desno bočno stranjo ponovno trčilo v ograjo, jo prebilo in obstalo na nasprotnem smernem vozišču.

Po trčenju se je pričelo močno kaditi iz motorja vozila, zaradi česar sta varnostnika iz bližnjega bencinskega servisa pogasila morebitni ogenj, so sporočili iz PU Maribor.


Kovinski delci ograje so prebili pločevino vozila in v vozilu poškodovali voznico ter 36-letnega sopotnika.

Oba sta bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Maribor, kjer je voznica ob 1.34 umrla, sopotnik pa je hudo telesno poškodovan zadržan na zdravljenju.

Komentarjev 4
  • sandriavd 14:47 07.avgust 2012.

    Dogodek je obžalovanja vreden, kaj se je v resnici dogajalo nihče od nas neve, živimo v času depresije in žalostnega življenja, zmeraj več je samomorov in podobnih nesreč, katerih je vzrok alkohol! Ženska je za seboj pustila 10 let starega ...prikaži veča fantka brez očeta, to pa vsekakor obsojam! Moje sožalje staršem in sinčku! :(

  • Mirko Švajger 20:49 30.julij 2012.

    Blaž ali si kdaj reševal prometno nesrečo,da vse veš nič nisi boljši kot ostali ki se naslanjate nad tujo nesrečo se vozite mimo in slikate s telefoni samo ,da ste večji asi ne veste pa ,da s tem povzročate večjo ...prikaži več nevarnost kot sama voznica

  • Blaž Oman 20:04 30.julij 2012.

    cist prav ji je kaj pa je divjala