Magazin > Lepota & telo
51 ogledov

Trend, ki ne pristaja vsem

Alessandra Ambrosio
1/8
Profimedias
Letos v modi oblačila z visokim pasom.

Poznavalke modnih smernic že nekaj časa vedo, da se vračajo oblačila z visokim pasom. Kako najbolje kombinirati ta kroj, smo povprašali modno oblikovalko in stilistko Jasmino Gregurič.

Greguričeva za začetek opozarja, da ta oblačila ne pristajajo debeluškam, ki niso visoke. Če se jim kljub temu ne želijo odpovedati, naj izberejo hlače ali krilo z vertikalnimi črtami, ki telo optično podaljšajo, in oprijeto majico.

Ozke hlače z visokim pasom lahko pokombinirate na različne načine. "Zgornji del je lahko oprijet ali širši, mora biti pa vsekakor zatlačen v hlače. Osebno mi je zelo všeč, če zgodnji del krasi večji detajl,“ pravi Greguričeva, ki vsem ženskam svetuje, da široke hlače kombinirajo z oprijetimi majicami. Podobno velja za krila z visoki pasom.

V trendu pa niso le hlače in krila z višjim pasom, ampak tudi kopalke. "Kopalke, ki spominjajo na šestdeseta leta, pristajajo vsem postavam. Stisnejo tam,  kjer je treba, nedrčki so primerni za prsate ženske, saj imajo ponavadi široke naramnice in kvalitetne košarice,“ še pravi stilistka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.