Šport > Nogomet
57 ogledov

Brutalno obračunal s 16-letnikom

liviu petrache CSMS Iasi Youtube
Po svetovnem spletu je zaokrožil šokanten posnetek romunskega trenerja, ki je na tekmi do 17 let fizično obračunal s svojim igralcem.

Nogometni klub CSMS Iasi je prekinil sodelovanje s trenerjem mladinske ekipe Liviujem Petrachejem, potem ko je ta na ligaški tekmi napadel svojega varovanca Codrina Tirisco.

Uraden razlog za napad ni znan, primer pa bodo pod drobnogled vzele tudi romunske oblasti. Po besedah napadanega nogometaša naj bi bil incident posledica neodobrenega obiska restavracije McDonalds.

''Hrana v gostišču, kjer smo bivali, je bila grozna. Skupaj z nekaj kolegi smo se odločili, da gremo v McDonalds. Bili smo strašno lačni. Šofer ni želel iti, zato smo šli peš,'' je povedal Tirisca in dodal, da je trener bržkone izvedel za to in prve 'sankcije' izvedel kar med tekmo.

Incident șocant în Liga Elitelor U17: ”Te mutilez!” :O :O :OUn antrenor român și-a bătut jucătorul în timpul unui meci de campionat: http://bit.ly/1MATjiV

Posted by Gazeta Sporturilor on 1. november 2015
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.