Šport
28 ogledov

Trener vrgel drobtinico glede Kopitarja

anže kopitar Profimedias
Najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar še vedno okreva po skrivnostni poškodbi zgornjega dela telesa.

Anže Kopitar je izpustil peto zaporedno tekmo v ligi severnoameriške lige NHL, časovni okvir za njegovo vrnitev na ledene ploske pa za zdaj ostaja velika uganka.

darryl sutter | Avtor: Profimedias Profimedias
Kralji so na niz štirih zaporednih porazov odgovorili s tremi zaporednimi zmagami, pri čemer je pomembno vlogo odigral razpoloženi Jeff Carter, ki je samo na obračunu z Anaheimn Ducks dosegel 599., 600., in 601. točko v ligi NHL.

''Gremo proti 700,'' je dejal nadomestni kapetan, ki je ob odsotnosti slovenskega kapetana prevzel vlogo vodje ekipe. ''Če izgubiš soigralca, kot je Kopitar, potem je jasno, da moramo vsi v ekipi dati še več od sebe. Le eden igralec ga namreč ne more nadomestiti. Vsi fantje so se potrudili, bomo videli, kako nam bo šlo naprej,'' je dodal Carter.

Kopitarjeva vrnitev je za zdaj zavita v tančico skrivnosti. Slovenski reprezentant, ki neuradno okreva po poškpdbi roke oziroma zapestja, je na treningu drsal sam in v družbi soigralcev, a Sutter ne ve, kdaj ga bo lahko uvrstil v kader za tekmo.

''Bomo videli. Pravi, da mu je vsak dan bolje. Ko bo rekel, da je pripravljen, bomo našli mesto zanj,'' je bil redkobeseden trener LA Kings.

Komentarjev 1
  • Avatar skeptik
    skeptik 12:14 21.november 2016.

    Glavno, da je vsak dan kakšna novica o slovenskih gasterbajtarjih. Brez tega očitno ne gre.